|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
זקוק למעצב קבוע - עבודה מידית
זקוק למעצב קבוע שיעבוד תחת חברת EyeSoft.
המעצב יקבל75% מסכום עבודתו (אם המוצר הינו משהו קטן בסכום של 100-150 ש"ח הוא יקבל את מלוא הסכום). המעצב חייב להיות בעל כישרון, בעל ידע בסיסי העיצוב לאתרי אינטרנט (דבר של90% מהמעצבים כאן אין). מרבית האתרים שאני רואה כאן הם גלויה או תמונה שאמורה להפוך לאתר. על העיצוב להיות מותאם לאתר אינטרנט ולא להזמנה למסיבה. על המעצב להבין פחות או יותר את הדרך שבה עובדת פעולת הקידוד. גיל מינימלי - 16 (גם 15 בוגרים יתקבלו). נסיון - אין חשיבות של ממש, יותר חשוב לי הכישרון, אך שנת נסיון לפחות מומלצת. אופי- הכי חשוב זה אופי. אני לא מעוניין במעצב עצבני, מקלל ורגזן. אני מעונין במעצב שאני יכול אם צריך להפגיש אותו עם הלקוח ולדעת ששום דבר לא יתפקשש. אמינות - זה בהתאם להמלצות כבר ומידע מצד שלישי. וכמובן, על המעצב להיות בעל סגנון סולידי - מעצב לאתרי מסיבות ואתרי הוסטס אינו מתאים (על המעצב להיות בעל תחום עבודה רחב ולא להיות מקובע לתחום ההוסטינג. על העיצובים להיות נקיים וסולידים). המעצב שיתקבל יקבל כבר בימים הקרובים עבודה (עיצוב אתר). שלחו מידע לadmin@eyesoft.co.il או השאירו כאן. שלחו 3 עבודות אחרונות (אחת לכל סוג, אל תשלחו לי רק הוסטינג - הוסטינג לא מעניין אותי). שם מלא דרך ליצירת קשר - עדיפות לטלפון או פלאפון. וכמובן אימייל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
דן,
אני לא בטוח אם להציע את עצמי או לא, אבל כמה לקוחות שלי (עיצוב+קידוד) www.chtrudel.co.il www.customodel.co.il www.serv-il.co.il ויש עוד כמה. חשוב שתבין שאם ויהיה מצב שאני אקבל עבודות ממך, אז זה יקח קצת זמן, כי אני עובד קבוע...עבודה בעיר שלי. אני בן 18 (עוד חודשיים) אני חושב שהנסיון שלי כבר מדבר בעד עצמו. אבל רק שתדע, אני יכול להנפיק קבלה. (עוסק מורשה) ושוב, במידה ואקבל עבודות ממך, זה רק אם התשלום יהיה נאה. (ואני לא מדבר על מחיר של במבה אוסם) תשקול את דבריי. אם אתה מעוניין, תן תגובה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
התשלום הוא בהתאם למה שאתם קובעים, אבל עם הגבלה שלי כדי לא להבריח אנשים.
לדוגמא לאתר של משרד לרואי חשבון (המטרה של העיצוב להיות כמה שיותר סולידי ונקי) עליכם רק לתת לי PSD, התשלום הוא כ400 ש"ח (כ=400 או 400 וקצת). אם נראה לכם שאתם צריכים לקבל יותר, רק תגידו ![]() אבל להזכירכם על העיצובים לא להיות מפוצצים גראפית, עליהם להיות נקיים וסולידים = פחות זמן עבודה. לכן המחיר נראה לי סביר למדי. אבל שוב, נראה לכם שמגיע לכם יותר, תגידו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אהלן דן,
אם העניין עדיין רלוונטי אשמח לדבר איתך, אנא שלח הודעה למייל שלי ותקבל בדיוק כל מה שתרצה לדעת, פשוט אני לא מפרסם כאן דברים. המייל שלי : info@coloreye.net דרך אגב אני בן 18, אשמח לשמוע ממך. יום טוב, והמשך גלישה נעימה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|