תקרית קצת לא נעימה שקרתה לי עם אחד המשתמשים כאן.
שלום וברכה,
כעת ברצוני לכתוב ביקורת על המשתמש poz כאן מהפורום , איני אזכיר את שמו על מנת לשמור על כבודו, אך כיוון שלדעתי הוא פגע בכבודי , אני כותב הודעה זאת.
לפני שבוע , פנה אלי אחד המשתמשים ואמר לי כי הוא ממש התלהב מעיצוב שעיצבתי לפני שנה, שאלתי אותו האם אתה רוצה לקנות ? הוא ענה לי שאין לו מספיק כסף וכו' וכו'.
ויתרתי , נתתי לו את העיצוב מתנה , ואף הצעתי לו תיכנות אפילו בחינם, הוא הסכים והתחלתי לעבוד.
בבניית המערכת הראשוונה נתקלתי בבעיה שלא בהכרח הייתה תלויה בי, ואף אמרתי זאת לאותו "לקוח" .
אותו אחד שלא היה זמין במשך כל סוף השבוע של שבועות + שישי שבת , מטעמי דת ואני מכבד זאת, גם לי הייתה בעיה להיות זמין בסוף שבוע זה, ולכן לא יכלתי לעבוד על המערכת שלו, והוא אמר לי שאני לא רציני וכו' וכו' למרות שעבודתי היתה מעין התנדבות , ובנוסף הוא הוריד את זכויות היוצרים שלי על העיצוב למרות שביקשתי ממנו במפורש להשאירם.
לפני יומיים אותו אחד פרסם מודעת דרושים למתכנתים , כמובן שהייתי חייב להגיב ולתת את הצעתו לשאר המתכנתים שהיו מעוניינים בעבודה וכי הוא לא מוכן לשלם, ועקב זה הוא כתב כי אני אמרתי שאני מתכנת מתחיל , ולא הצלחתי לתכנת לו מערכת פשוטה וכו', למרות שהמערכת הייתה מוכנה ובעיה שהייתה ניתנת לפתירה, ואני הרגשתי רותח באותו הזמן , כיוון שהרגשתי שהוא מוציא לי מילים מהפה שאני בכלל לא אמרתי., ועוד ציטטתי את דברי, "מעולם לא היה לי לקוח" "תבקש עלי ביקורת בהוסטס" ... את זה הוא פירש כי אמרתי מתכנת מתחיל.
דעתכם בבקשה.
|