![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
UP-PUM העלאת קבצים
שלום לכם
האתר Up-PuM העלאת קבצים ניפתח האתר הוא מבית BigShelp שירותי עזר לבוני אתרים ולקהל הגולשים אך האתר פעם בחודש או פעם בחודשיים מתרוקן מכול העלאות של המשתמשים זה מתאים לאנשים שצריכים עלאת קובצים זמניים הכתובת: www.up-pum.be יום נעים שיהיה לכם וכמובן שיהיו עוד אתרים מבית BigShelp
חבר בקהילה
|
אשאל שאלה פשוטה: שכנע אותי למה להשתמש באתרך להעלאת קבצים, ולא בכל אתר מתחרה אחר? (דהיינו- מה מיוחד אצלך?)
חבר מתקדם
|
אתר נחמד.
אבל אתם לא חושבים שזה קצת חרוש מדי ? ול-vmatan : תשכנע אותי להשתמש באתר שלך , למרות שהוא אחלה , שניכם על אותה סירה , אין הבדל אולי רק התוכנה הזאת. |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
הורדת קבצים לפלאפון? נוחות? אני אישית לא קשור לא לבעלי האתר ולא לאתר עצמו אבל הוא האתר היחיד שאני משתמש בו.. פעם הייתי משתמש כל פעם במשהו אחר, עכשיו upme הוא היחיד שמשרת אותי בדיוק כמו שאני אוהב, מהירות העלאה, טעינת תמונה, נוחות..ההבדלים הקטנים גם חשובים |
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
בסדר , אני גם משתמש המון בשירות זה , פשוט יצאתי כנגד יציאתו לגבי האתר החדש.
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אתם רוצים שאני ישכנע אותכם
1.העיצוב יפה לא דוחה את העין 2.אין את כול הפירסומות של גוגל או דברים כאלה כמו ברוב אתרי העלאת קבצים 3.לא צריך לחפש את העלאת הקבצים 4.העלאת הקבצים מהירה 5.מערכת פשוטה ויעילה ביותר בלי הרבה סיבוכים
חבר בקהילה
|
כאמור, לשירות UPME מספר יתרונות ואלטרנטיבות יחודיות שלא תמצא במקום אחר, כגון התוכנה. בנוסף, הוא מבוסס על שרת חזק ומהיר, נוחות שימוש מירבית...
לפיכך, אינני חשב שאתה יכול להשוות את האתר. אך, למרות זאת, בקשתי את דעתך לעיניין - "למה דווקא אצלך?"... והתשובה שנתתי לי לא מראה על שום ייחודיות ו/או משהו שאין בד"כ למתחרים. מתן
חבר וותיק
|
מתן אתה יודע אתה קצת חוצפן כול אפשרות שניתנת לך פה אתה מפרסם את הupme שלך ושלא תגיד שזה לא חוצפה אני מתלונן לך על המערכת לא אני יורד לך על האתר לא ותאמין לי שאני יכול כי זה קל
הוסטסניון
|
ibmod
דבר ראשון, הנושא לא עובר על החוקים, ביקשת ביקורת על האתר (או שמה סתם לפרסם אותו, אם זאת הסיבה, אני מבקש ממך לבקש שינעלו את האשכול) מלבד זאת שאני לא רואה שמישהו פירסם בתוכן ההודעה את הכתובת לאפמי ככה ש.... עכשיו לענייננו: אפמי,
ונסכם במשפט הבא: מספר הקבצים שהועלו דרך שירות העלאת קבצים: 13856 בברכה, אלון רוט. Last edited by Alon.R; 26-05-06 at 17:15.. |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בתחום האתרים הזה דרוש נוחות וזמינות למשתמש
שלגולש יהיה קל להעלות את הקבצים והוא יוכל להשתמש בהם כל הזמן ללא נפילות וללא בעיות אם אתה תצליח לדאוג לדברים האלה תוכל לקחת נתח כלשהו בשוק של אתרי ההעלאת קבצים / תמונות בהצלחה! יוני דרך אגב.. הכי טוב להעלות ישירות מהדפדפן לאתר ImageShack דרך סרגל המעצבים חחחח ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|