|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
אתה רציני?,
"בלי גישה לפאנל ניהול של הדומיין בשביל להחליף DNS לפנות אליי כול זמן שהרייסלר אצלי הדומיין אצלו" ועם יום אחד בנאדם רציני פתח על הדומין משו רציני והדומין הזה יצליח, ויהייה בוא המון כניסות יחודיות. ואתה תוכל לקחת את הדומין לאצמך בחזרה. ואותו בנאדם שנתן לך את הרייסלר יסגור לך ואתה תשאר עם הדומין שלך ותקח אותו לאצמך. בקיצור לא שווה, עם כן ( כולל גישה לפאנל ניהול ), ועם לא כמו שאמרתי לא שווה. חג שמח. משה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הדומיין עולה בערך 45 ש"ח (מגודדי) אם נשאר לו עוד שנה, עד עכשיו נכון? רייסלר, ולא משנה כמה מקום תרצה בו, בד"כ לא יעלה פחות מ- 40-50 אז זה אומר שאם אתה מביא לי דומיין לשנה ואני מביא לך רייסלר לחודש- זה יוצא הגיוני מבחינת מחירים ומשתלם. עכשיו אתה אומר : "כל זמן שהדומיין אצלו הרייסלר אצלי", וזה הכי לא הגיוני שיש. אם הרייסלר יהיה אצלך חצי שנה אז נגיד שזה יהיה 200 ש"ח (יש פה כאלה עם מחירים כאלה) ואם הדומיין יהיה אצלי חצי שנה זה יהיה 22.5 ש"ח (45:2). הבנת את ההיגיון? אם אתה רוצה תציע שמקבלים את הדומיין כולל פאנל ניהול בתמורה לרייסלר חודשי, דו חודשי למי שיסכים. ולא יהיו פה מניאקים שיסגרו את הרייסלר ויקחו את הדומיין. בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
העסקה באמת לא כ"כ משתלמת.. אבל החלטה שלך! בהצלחה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
שמע בשביל רייסלר לחודש אפילו לא שווה לי להוציא את הדומיין בעד משהו
אף אחד פה לא יכול להבטיח שלא יגנוב את הדומיין אם יהיה לו גישה ועוד דבר בקשר למחירים מעצבים עושים בעד דומיין עיצוב שיכול לעלות אפילו 150 ש''ח ויותר ואני יודע שלכול בעל חברה כאן היא מרוויחה מספיק בשביל להוסיף המון איחסונים וישאר להם כסף אוקיי שמעו זאת ההצעה אין לי משהו אחר להגיד פשוט אני לא משתמש בדומיין אין לי צורך בו
# 10 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אגב,העניין שזה ללא גישה,מה היה קורה אם היו אומרים לך "אין לך גישה לריסיילר,אם אתה רוצה לפתוח חשבונות - פנה אלי". תחשוב על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|