|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
בקשת חסות לאתר ענק של +-1000 נכנסים ביום!
טוב חבר'ה...
יש לי קלאן כבר 3 שנים. השם של הקלאן זה: Deadly JeWs הטאג: [-Dj-]. אנחנו קלאן רציני בין המוקומות הראשונים בארץ במשחק Americas Army. אנחנו קלאן שמשתתפים בתחרות בינלאומית ובתחרות הארץ של גיימר, כל הקלאנים בארץ מכירים אותנו, נכנסים לאתר שלנו מכל העולם כי הוא מפורסם באתרים הגדולים בעולם: www.aaotracker.com וב www.teamwarfare.com אני מעוניין בחסות של: 250-500MB 30GB+ תעבורה (בזה אני לא ממש מבין) פאנל ניהול DIRECT ADMIN כל השאר: ללא הגבלה (אם אפשר ללא הגבלה כולל: אימיילים,ודומיינים לא סאבדומיינים אם אי אפשר דומיינים ללא הגבלה אז רק 3-5 דומיינים) בתמורה אני מפרסם אותכם באתר שלי יש לי גם פורום vBulletin (יש רישיון) עוד פרטים: אייסייקיו שלי 228369 מסנג'ר: mrkiller10@hotmail.co.il אני רוצה בבקשה חברה עם אנשים רציניים! BTW אדמין אם עברתי על החוקים על תנעל בבקשה תגיד לי ואני אערוך. + אם יש חברה שמוכנה לתת גם שרת משחק או וונטרילו אני בכלל אשמח ואני אפרסם אותם אישית באתרים שאמרתי ובעוד מקומות והם יקבלו חסות ענקית ממש באתר!!!!!! תודה מראש לכולם! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני יכול לתת אבל זה לא יעזור
![]() אגב מה רצית ממני בה"פ כי אני חסות אני לא יכול לענות תדבר במסן או באימייל orsol2@gmail.com או באיסי 322504545 |
![]() |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תשלח לי בבקשה תאתר בפרטי אם יש לכם.
יום נעים, ונפלא. בברכה, עידן צרור.
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מדבר איתך באייסייקיו אתה נותן לי איגנור? אז מה אתה רוצה? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
צור קשר במידה ואתה מעוניין באחסון איכותי לאורך זמן,
* רק מחר/בערב אני יוכל לענות. ICQ 2233725 MSNM hardskull03@gmail.com רצוי מסנג'ר... אלון, בעלי אסיל (האתר בבנייה..) ורשת אתרי זולה זון. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |