![]() |
# 3 | |
הקדוש ברוך ה' =]
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
שהיה גם בהצלחה. ![]()
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
לגבי בנית מערכות קטנות בניתי כבר מספר דברים אבל זה לא ממש מעניין אני מחפש לעבוד אם לקוח שזה יותר מאתגר אותי ![]() עריכה: בעצם זה רעיון זה טוב להכין מספר עבודות ולהראות אותם בלי קשר ללקוח (למראות שזה עדיף די קשה למצוא אותם :S אפילו שזה במחיר סימלי נניח אפילו50-100שקל :S ) בכל מיקרה תנו גם רעיונות למערכות שונות Last edited by icecube; 17-01-06 at 12:17.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
טוב, בתור אחד שחבריו לומדים בכיתת בגרות לאותה העבודה שאתה עשיתה (לכל הארץ זה זהה !), הידע שלך, הנסיון והיכולת שלך ברמה אפסית.
לא, אני לא מנסה לזלזל בך, או לפגוע בך, אלא להסביר לך את הידע שלך ביחס למתכנתים. אתם עדין עובדים עם קוד של ASP1 ומטה ! למדתם קוד לא יעיל, פריץ וללא יחוס לניצול משאבים (כולם לומדים מאותו אתר, אותו ספר - תוכנית של משרד החינוך). דרך אגב, גם אם קיבלת 100 (מה שרוב מי שניגש מקבל, זה לא אומר שאתה יודע...). אז כמו שאמרו לך, לך ותעבוד בחינם, את האמת, כדי לא לפגוע בשאר אורחי הפורום, הייתי מציע שלא תעבוד עבור אף אחד, אלא קודם תנסה ליצור בשביל הכיף דברים קטנים, או גדולים ותתחיל ללמוד את השפה לעומק. אהה ומשהו שאני חייב להגיד, לא צריך לפתוח אובייקט Connection כדי לפתוח אובייקט RecordSet !!! צאו מהASP1 :< Last edited by Eye-Soft; 17-01-06 at 12:26.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אנשים בקושי מעוניינים לשלם למישהו שהוא באמת רציני. מלבד זאת, לקרוא קצת בווב מאסטר ולעבור על הספר של ASP3 (שיש לי אותו והוא גם כן ברמה ירודה למדי - עד ירודה מאוד וכולל את אותן הטעויות). אז כמו שאמרתי ובדיוק כמו שאני ועוד רבים התחילו את דרכם, תכין עשרות, מאות אתרים, אפליקציות וכו', אבל לעצמך. אל תקבל על זה שקל, כי אחר כך אתה תקבל מוניטין גרוע על עבודה גרועה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ואני לוקח 100-200 יש הבדל ענק והטעויות לא ממש יהיו או שזה מוכן ועובד או שזה לא מוכן ולא עובד הבנתי שלגבי ההגנה זה לא ממש יוצא טוב אבל מצד שני זה יוצא ממש זול ואח"כ אפשר לתקן ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
וEYE היה נחמד אם היתה קורא את המסקנות האחרונות שלי |
|
![]() |
![]() |