|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() לפני פחות משבוע, פתחנו את מומותון. http://www.news.moomoo.co.il/
מומותון הוא מגזין הומוריסטי שבועי, והוא אמור להיות יותר בוגר ומקצועי ממומו עצמו. את הראשון אני כתבתי כמעט לבד, אחרי המון מחשבה, ועדיין הרוב לא היה ממש מצחיק. בגליונות הבאים יהיה לנו קשה מאוד לכתוב לבד את כל החומר ולכן אנו צריכים את עזרתכם. אז אם יש פה משתמשים - יצירתיים - עם חוש הומור - עם שפה תקינה ונורמלית אך לא שואפת לגבוהה כמו רבים בפורום.( לא כאלה אשר הינם כותבים באופן מוזר שכזה ) - בלי שגיאות כתיב נשמח אם תכתבו כתבה או שתיים ( או 3,4 וכו) למומותון. תקבלו גם קרדיט בפינה, ואם תכתבו הרבה נוכל לצרף אתכם לצוות הענקי שלנו. הכתבה חייבת להיות מקורית לחלוטין. ניתן לבסס כתבה על נושא אמיתי או לכתוב כתבה פיקטיבית לגמרי . תמורה: האמת? שם דבר מיוחד. מומותון ללא כוונות רווח, ואין לנו כרגע אפשרות לתת משהו. אם תהיו ממש מצוינים ותתעקשו, אולי נצליח לסדר משהו. עד עכשיו פרסמנו את מומותון די בקטן, על מנת לראות אם הגולשים יאהבו את זה בכלל. מאחר והתגובות היו חיוביות יחסית, כנראה שנפתח את זה ונפרסם אותו יותר. בעיקרון צפויים עוד הרבה שכלולים, אבל אני לא רוצה לדבר על דברים רק בתאוריה. אגב, בניגוד למקומות אחרים, כל כתבה קטנה מאוד ועל כל נושא שתבחרו. בנוסף, מאות - אלפי גולשים יראו את מה שכתבתם מדי יום, ותהיו מפורסמים מאוד. נחמד לא? אז אם קראתם עד לכאן, או ירדתם ישר למטה, אתם מוזמנים לשלוח כתבות לדואל moomoo2005@walla.co.il , בהודעה פרטית, או לאי סי קיו 234686746 גם הצעות, בקשות, טענות וכאלה יתקבלו בברכה. יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
האמת שאהבתי,
בדיחות קרש, אבל ממש משעשעות. ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
דומיין co.il...אני זוכר כשהם היו על coo.co.il חחח^^
אממ אני דיי מצחיק ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
![]() omrishuster@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה אני אמור לשלוח לך לשם? את כל הפרטים כבר מסרתי כאן.. בעיקרון, אתה אמור לשלוח לנו כתבות. במידה והן יהיו טובות, הן יתפרסמו תחת שמך. במידה ויהיו הרבה כאלה, נצרף אותך לצוות. ולאחרים - זאת לא עבודה. זה סתם מדי פעם כשיש רעיון יצירתי לשלוח אותו אלי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|