|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אני מחפש מתכנתים או מתכת אחד שיידע לעשות את את כל מה שאני יכתוב פה..
עכשיו אני לא הולך להזמין את זה אבל אני יזמין מתי שהו וככה מתי שאני יזמין אני יידע שיש לי ממי אז אני מחפש כאלה מערכות סקר-סקר רגיל כמה אופציות לבחירה אפשרות לראות תוצאות עם אחוזים ספר מבקרים-שכולל הוספת הודעה אפשרות להגיב לאותה הודעה שיהיה אפשרות כניסה לאחרי ושם יהיה אפשר למחוק תגובות והודעות כל הודעה שכל התגובות שיש לה יהיו מתחתיה ושיהיה אפשרות הוספת סמיילים כל 15 הודעות נפתח דף חדש.. מונה כניסות- כניסות בכללי וכניסות באותה היום מי שיודע לעשות פה מערכת שיכתוב מחיר שלה.. Last edited by ZOOM; 14-10-05 at 13:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני אשמח לספק לך שירותים שציינת.
במידה והבנתי אותך נכון בתיאור המערכת זה יוצא מחיר של 450 ש"ח בלבד. אשמח אם תיצור קשר דרך האתר או בפרטים. ניתן לשלם במזומן, כרטיס אשראי, צ'ק או העברה בנקאית. יום נעים.
# 3 |
חבר על
|
"שיהיה אפשרות כניסה לאחרי" - לא הבנתי.
ד"א, אתה מבקש משהו כמו פורום עץ ולא ספר מבקרים. ספר מבקרים הוא מן ספר שמכניסים בו "אני הייתי כאן" עם פרטים של מי שהיה... פורום עץ הוא לתגובות והודעות וכו'. עבודה לא פשוטה, תסביר לי את המשפט ואולי יהיה לנו על מה לדבר. נ.ב - עוד 2 שאלות - א. עם או בלי עיצוב? ב. לשלב בתוך אתר קיים או ליצור אתר חדש מ-0? תודה, אלון. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אשמח לתכנת לך את המערכת
צור איתי קשר באימיל webmaster@ran1989.net או באיי סי קיו 477933 או בסמנג'ר webmaster@ran1989.net תודה,Ran1989 |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
כן זה ישמש גם לפורום אבל יש ספרי מבקרים כאלה... יכול להיות שבספר מבקרים רק לא מגיבים על הודעה שקיימת אבל בשביל זה לא שווה לקנות 2 מערכות כתבתי עוד דברים בינתיים כתבתם לי רק על הפורום..-ספר מבקרים- לא הבנתי מה הכוונה לשלב באתר קיים זה הולך להיות רק ספר מבקרים בלי אתר או משהו מהאתר יקשרו אליו עיצוב לא צריך רק שיהיה תמונות רקע שאני ישים אותם ומי שיעשה שרק יעשה את הקשיר אליהם תמונת רקע לכל התוכן של ההודעות והתגובות ככה בצורה פשוטה על ידי שינוי תמונה אני יכול לשנות את כל הצבע של הפורום... שתהיה גם תמונת רקע בצבע רקע .. ותמונת רקע(סקין) איפה שכתוב את נושא נכתב על ידי בתאריך Last edited by ZOOM; 14-10-05 at 14:02.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | ||
Senior Member
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|