|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
יו מה קורה חבר'ה ? - תכנות CSS בחינם לכמה אנשים
מה קורה חבר'ה ?
הכל טוב ברוך השם אצלי . אז ככה , למדתי CSS ואני דיי מתחיל בזה . (היום למדתי ואני חייב לציין שזה דבר מטומטם ואפילו יותר קל מHTML :qqb009: ) עכשיו בא לי להתאמן על זה טיפה , לראות איך אני מסתדר ואז לחזור לPHP . אם יש לכם אתר שאתם צריכים בו תכנות מסויים אפילו סתם HTML אני ישמח לתכנת לכם אותו בCSS (זה פשוט קובץ נוסף שיקל גם על הדפדפן מלפתוח את הHTML יותר מהר) . יאלה אני מצפה פה לתגובה של ישראלים כאלו שרוצים לתכנת מערכות וזה :qqb006: יש לשלוח את הקובץ PSD לפרטי (תעלו לראר או לודינג או משו) , זאת לאחר שאני מאשר כאן . תודה . בברכה , מאור |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
את האמת אני אומר שזה יותר פשוט ממס' סיבות . בHTML אתה כותב איזה 30 מיליארד קווים ושווה וגדול קטן סלאשים ובלאגנים בשביל מה ? בשביל כולה להוסיף טבלה או קישור או לשנות צבע לפונט ![]() אבל מה פה בCSS , שתי מילים אתה כותב ויש לך אחלה תבלאה משהו לעיניים :qqb006: . לילה טוב . |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
אני מציע שתוריד עיצוב מ- http://firestyle.net ב15 ש"ח ותעשה כמה ניסויים שתרצה.
אתה יכול אפילו להתנסות על עיצוב של שחקן הרכש החדש :]
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לי עיצוב אחד משם , יש לי עוד מס' עיצובים על המחשב אבל אני רוצה לעשות משהו שישמש אנשים :qqb007: לא שסתם יהיה ליופי :qqb009: לילה טוב . |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
זאת הפעם האחרונה שאני אומר את זה, אני הצעתי משהו וזאת זכותי האישית , אל תגיב יותר להודעות שלי.
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני אצור איתך קשר מחר . במידה ואתה רוצה להסביר לי צ'יק צ'ק בדיוק מה קורה אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית הכוללת לינק לPSD ולהגיד מה אתה רוצה ואיפה . את השאר אני יעשה כמיטב יכולתי . בברכה , מאור |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|