|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש: מתכנת לפיתוח מספר אפליקציות
אהלן,
אני זקוק מתכנת PHP בעל ידע ב-CSS לפיתוח מספר אפליקציות לחברת אחסון. על המתכנת לא יופעל לחץ כלשהו, מבחינתי שהוא יסיים הכל עוד חודש (כמובן שכמה שמוקדם יותר טוב). להלן הפירוט לגבי המערכות: מערכת ניהול לקוחות: את המערכת הזאת אני לא מעוניין שימכרו לי מותאמת אישית. מתכנתים שמוכרים את המערכת מוזמנים להציג דמו + מחיר, ואני אבחן את ההצעה. מערכת ניהול תוכן: כן, גם את המערכת הזאת אני לא מעוניין לקבל בהתאמה אישית. אני מעוניין שמתכנתים יציגו לי דמו של המערכת + הצעת מחיר. שהצעת המחיר תכלול הלבשה אחת של המערכת על עיצוב. מערכת ניהול שרתי רדיו: רובכם מבינים במה מדובר. המתכנת יקבל פירוט מלא באופן פרטי, אך הנה הפירוט באופן כללי: פאנל לאדמין-פתיחת ריסיילרים, ניהול השרתים, שליחת מיילים לכל הריסיילרים וכו...). פאנל לריסיילרים שדרכו אפשר לפתוח חבילות חדשות, הוספת לקוחות, ניהול שרתים (וכו...)? פאנל ניהול למשתמש. יש לציין שאני לא מעוניין לקבל הגבלות כלשהן ברכישה (כגון: אסור לך למכור את המערכת). ערב טוב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
זכויות על מערכת לבד עולות הרבה כסף...רק שתדע
# 5 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
ציטוט:
נ.ב המתכנת לא חייב למכור את הזכויות על המערכת, זו אופציה. תנו שתי הצעות מחיר. |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
www.rar.co.il/contact.php לאחר מכן נדבר באייסיקו, פלאפון..כל מה שתרצו. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ושהם יציעו מחיר, כי הוא לא מעוניין שיתאימו לו מותאמת אישית {זה עולה יותר} ציטוט:
ציטוט:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|