25-06-15, 14:40 | # 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | שירות לבניית אתרים בחינם - מחיר ברצפה
אתר ooc.co.il, הוקם בערך לפני שנה אבל כמעט ולא יצא לי לעבוד עליו בגלל פרויקט אחר (למי שמתעניין, elect.org.il).
עכשיו החלטתי לשים אותו שוב למכירה, אולי מישהו יתעניין. מדובר באתר ייחודי במלואו, כולל מערכת איכותית שפיתח Haimz.net. בקיץ שעבר שוחחתי עם משקיע בתחום שהעריך את האתר ב-10,000 שקלים. הלוואי שהיה לי את הזמן למכור אותו במחיר כזה. 3,000 שקלים והוא שלכם. פניות, בבקשה, רק במייל ורק מרציניים. agamkedem@gmail.com |
25-06-15, 15:20 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
אפשר יותר פרטים, כמה אנשים נכנסים בכל יום,
כמה אתרים יש ברשת שלך וכ'ו. מהם הרווחים.
25-06-15, 16:50 | # 4 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
לאתר כרגע אין רווחים או כניסות, הוא לא עבר תהליך של פרסום או שיווק בגלל עומס מטורף שהיה לי בשנה האחרונה. הצרכים שלו רזים מאוד - כרגע הוא על שרת של פרויקט אחר שלי, ואני לא חושב שיש שרת שלא יוכל להתמודד איתו. אני יכול לפרט על האפשרויות של מי שפותח אתר, אבל אני ממליץ לכם פשוט להיכנס לחשבון הדמו ולהסתכל עליהן בעצמכם. "טוֹב מַרְאֵה עֵינַיִם מֵהֲלָךְ נָפֶשׁ". |
||
25-06-15, 22:55 | # 5 |
עסק רשום [?]
|
שלח לי בבקשה יותר פרטים וגמישות במחיר
תצורת הצגה | |
|
|