|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש| שותף לאתר/פורום עם רעיון
היי,
דרוש שותף לאתר/פורום עם רעיון. אם יש רעיון לפורום אני אשקיע במערכת vBulletin 5, אחסון, דומיין, ואם דרוש עוד דברים, בכיף. אם זה אתר, אשקיע במה שנחוץ והכרחי להצלחתו. השותף ואני נשקיע יחדיו, ונתחלק ברווחים 50%/50%. על מנת שאשקיע באתר, הרעיון חייב להיות בעל פוטנציאל הצלחה. הקמתי בעבר 2 פורומים מושקעים אך ללא הצלחה, כי השותף השני "חשב" שהוא יכול לשווק את האתר, ולמזלו הרע זה לא הלך. אני בצבא ואין לי הרבה זמן להשקיע באתר, אך אני אנסה כמה שאפשר. חשוב מאוד שאתם תוכלו לקחת אחריות בתחומי הניהול והשיווק. תודה, יקיר.
# 2 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בכל מקרה, ברשותי רישיון לVB5, דומיין(idf.co.ua) ואחסון. אם אתה מעוניין לעזור בהקמת הפורום תשלח לי פרטים ליצירת קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שכן אפשר לפתוח זה פורום כללי על הצבא שיכול לעזור בכל תחום הקשור לזה כמו yehida.
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
הקטע זה שאני רוצה שהאתר יהיה מיוחד וישמש כמשהו אחר לכל האתרים האלה שמצד אחד יש את יחידה ומצד שני יש את פרופיל חדש והאתר יהיה במרכז בין שניהם(לעזור לכאלה שרוצים לרדת לג'וב או לעלות לקרבי או להחליף מקצוע ומצד שני לא להטיף להשתחרר מצה''ל כמו פרופיל חדש) זה כל המקוריות ברעיון.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
רק תדאג כל הזמן להזכיר ש"אני בשום פנים ואופן לא אומר ששריון/מ"צ/כל תפקיד אחר הוא תפקיד רע, אני מעריך כל תפקיד בצהל וכל בורג במערכת הוא חשוב" וכו' וכו' לכיסוי תחת. נשמע רעיון מעולה יכול לתפוס בתור פורום ענק |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לאחרונה חשבתי לפתוח אתר/פורום אשר ירכז את כל משחקי הOORPG הקיימים, סיקורים/משחקים/הורדות/כתבות וכוד'.
הדבר יהיה בשונה מ"קהילת גיימינג" מכך שהוא יפתח בעצם כפורטל למשחקים, אשר יכלול בתוכו פורום עם כל הדברים הדרושים לשחקנים. לפי מחשבה ראשונית הפורום יהיה סגור למוזמנים בלבד, כך בעצם תוכל לגרום למשתמשים ממש לרצות לקבל הזמנה לפורום שלנו ובנוסף לכך שמשתמשים לא יסתכלו לעבור על חוקי הפורום מכיוון שההזמנה שווה. בנוסף לכך - כך תוכל לספק הורדות חיצוניות עם כמעט 99 אחוזים לכך שארגונים אשר מנסים לשמור על זכויות יוצרים לא יעלו עליך. זהוא רעיון שאפשר לפשט אותה ברמה גבוהה ונרחבת כמובן, אני לא התחלתי בפרוייקט הנ''ל מבעיות תקציביות בלבד. אך במידה והינך מוכן להשקיע מבחינה תקציבית, אוכל להבטיח לך שבסופו של דבר תוכל להרוויח בצורה יפה מאוד והאתר יהיה בין המדוברים בארץ, אך כמובן שהקונספט יכול לעבוד גם בצורה טובה מאוד בחו''ל. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הערה לכולם: מחפש שותף לפורום. דרישות: - יכול לנהל את הפורום במהלך השבוע - יכולת שיווק ברמה גבוהה (חשוב מאוד מאוד) - בחור בוגר (17+) יש לי רעיון לפורום, אין לי בעיה להקים את הקהילה (דומיין, אחסון, מערכת, עיצוב, תכנות וכו'...), אך מבחינה שיווקית של הבאת אנשים לאתר השותף אמור לעשות. הרווחים יתחלקו 50%/50%.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|