|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מפני שהרבה אנשים פונים אליי במייל ובהודעה פרטית ושואלים אותי מה המחיר ופרטים נוספים, החלטתי לפתוח אשכול שירכז את זה כאן...
כתובת האתר: www.chatbook.co.il האתר הוא צ'אט חברתי שהגולשים מתחברים אליו באמצעות הפייסבוק, צריך להיכנס קצת כדי להבין איך זה הולך וכמה אנשים יש שם (יותר נכון ילדים). בתקופה הזאת יש בערך 2,000 גולשים יחודיים מידי יום, בתקופת החופש הגדול במיוחד כשלילדים מאוד משעמם זה היה פי 2 - 3 יותר. לאתר יש הרבה גולשים קבועים שאוהבים מאוד את האתר ונכנסים כל יום. יש לי עוד המון מה לפרט על מה יש באתר ובפונקציות הניהוליות שבמערכת, אבל בואו נתמקד בעיקר: האתר מכניס מעל 2,500 ש"ח בחודש (תלוי בחופש גדול / חגים / ימים עמוסים) למשל בתקופת החופש הגדול יצא לי להרוויח 5 - 6 אלף שקל לחודש. אם ההצעה תראה לכם רלוונטית אוכל להראות לכם מסמכים שמעידים על כך ופרטים נוספים. המחיר המבוקש הינו רק 60 אלף שקלים. מחיר אשר מבוסס על מכפל רווח של בערך שנה וקצת. רק בקשה קטנה אליכם, אני יודע שאתם סקרנים ורוצים לקבל מידע נוסף על האתר, וכנראה שלרוב הגולשים כאן בפורום (לא אומר כולם, אבל הרוב) אין את התקציב הנ"ל. אז אני מבקש, לא לפנות אם אתם יודעים בוודאות שאתם אינכם הולכים לרכוש אתר בסכום כזה, או לפחות בסכום קרוב לזה... צירפתי 2 תמונות, אחת מהצ'אט עצמו והשנייה הממשק של הניהול. התמונות די ישנות, הצ'אט והממשק הניהולי למנהלים ישתנה הרבה יחסית. Last edited by georgyp; 03-10-12 at 01:01.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|