|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
אחראי פורום
|
סבבה...תן לנו הוכחה.
מנהל ראשי
|
|
![]() |
# 43 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה כדי שתהיו בטוחים ושכולם יהיו בטוחים... אני אישית אין לי שום צד בזה חוץ מזה שהתבאסתי קצת שמחקו לי את האתר (מזל היה גיבויי של כמה ימים לפני...) אבל עדיין מי שזה לא יהיה הוא צריך לשלם את המחיר |
|
![]() |
# 44 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני ממש ישמח |
|
![]() |
# 46 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן אני גם לא ממליץ על אי סרב, הייתה לי תקלה(לפני כחצי שנה).
|
![]() |
# 47 |
Permanently Banned
|
קראתי את כל התגובות ולדעתי הפתירון שהצעתם הוא ממש לא פיתרון מהסיבה הפשוטה שאם פותח הביקורת פתח את הביקורת כדי להשמיץ את חברת A-Serv מה מונע ממנו לפרסם את מספר האייסיקיו של מנהל חברת A-Serv?
אדון mostang חשוב שתידע מספר דברים לפני שתיתבע את חברת Sale-Serv: 1. עד כמה שידוע לי העסק שלך לא רשום במס הכנסה,כלומר העסק לא חוקי ומעלים מס. 2. בית המשפט לא ימהר למלא את הבקשה שלך ומשפט שכזה יכול להערך חודשים,גם כן שההוצאות המשפטיות יהיו גבוהות יותר מסכום הטביעה. לסיכום: אין דרך להוכיח מי דבר אמת ומי דובר שקר. שבוע טוב לכולם. |
![]() |
# 48 |
חבר בקהילה
|
העסק רשום כחוק ומספק חשבוניות מס ואני שמח שרובכם כבר הבנתם את השקר האומלל הזה ואת ההשמצה חסרת כל הבסיס כאן כל מי שמכיר אותי יודע שיש לי מספר אי סי אחד והוא 803494 ולא אחר ולKilleR הנכבד התקלה שהיתה לך זה שניסית למכור לי עיצוב לחברה ללא קידוד ברמה של ילד בן שש ודרשת על זה ריסילר לשנה שלמה ושלא בסכמתי אז בכית כמו תינוק
|
![]() |
# 49 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 50 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכייף , תדבר איתי עם אתה צריך פרטים תתבע אותי זה יזיק רק לך... אתה זה שעשית פה את הבלאגן תאמין לי לשותף שלי (אור) באמת שלא משעמם לו בחיים וסתם ל"להמציא" את כל זה בקיצר עם אתה רוצה לתבוע אותי אתה מוזמן רק ליפני שאתה תובע תידע אותי על מה אתה הולך לתבוע |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|