![]() |
# 21 |
משתמש חדש
דירוג מסחר: (0)
|
OK זה כבר מתחיל לעצבן
אני לא אומרתי שהרמה שלי גבוה אמרתי שפורטל בסיגנון זה לא כזה בעיה להכין והסברתי לך איך אני רוצה להכין בערך ככה שזה לא יוצר בעיה אני יודע מה זה SQL Injection (הכנסת נתונים מקובץ שלא מהקובץ השליחה של האתר שלי ואני מגן על זה בקלות ע"י הכנסת הנתונים בקידוד פשוט מאוד ONE WAY LOCK, המערכת היא של בן אדם אחד בלבד ולכן שמות השדות לא ממש אמורים להיות ידועים לכל אחד ולכן בניגוד למערכת המוכנות זה לא אמור להיות ככ קל לעשות את ה SQL Injection ) בכל מיקרה לגבי התגובה של פניקס בוי תודה על התמיכה ![]() ולגבי התגובה השניה שלך אני יודע שזה די הורס את השוק אבל שוב פעם בכל הודעה שלי תסים לב להערה שלי שאין לי ניסיון רב בתיכנות אין לי ממש מערכת שיכולות לעניין את הלקוח להראות ולכן אני לוקח סכומים זעומים ביחס לשאר המתכנתים ואני לא מבטיח שלמות כמו שלהם אומנם מצד שני אני מבטיח מחיר טוב ככה שהלקוחות הרציניים הם לא יקחו אותי אלה האלה כמו שאמרתי שמחפשים טיפה יותר זול בכל מיקרה זה יעבוד על 100 אחוז כל טופס וטופס הבעיה באיכות ובאלגורתמטיקה של הקוד. אקס ריי אני יודע אבל כפי שאמרתי הידע שלי לדעתי מספק מצד שני הניסיון שלי ממש לא מספק! ז"א את הבסיס השפה את הפקודות איך משתמשים בה אני כן יודע להכין תוכנית אני כן יודע אבל עד כמה היא יעילה לאבטח אותה טוב וכו' אני לא יודע לכן אני מציע את דבר זה ועוד הפעם אני אומר לגבי הרעיון של לבנות מספר עבודות סתם זה רעיון טוב אבל היתי רוצה לדעת איזה פרוייקטים לדעתכם טובים מספיק להציג? Last edited by icecube; 17-01-06 at 16:58.. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יום נעים. |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
מה לא נכון בזה זה יעני כשאני יכול בעזרת קובץ זה או אחר להכניס שאילתה לתוך המסד נתונים לא דרך הקובץ שלי \ מצליח להפעיל את הקובץ שלי שישלח את המחרוזת לDB! Last edited by icecube; 18-01-06 at 09:08.. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
רגע רגע, לא... אההה, נזכרתי... לא... |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
משתמש חדש
|
OK אז מה זה?
ד"א התגובות שלך לא ממש מראות שאתה בן יותר מ 10 :S נידמה לי בכיתה ו' כבר ניפסקות אפילו אצל הטמבלים ה"בדיחות" האלה במילים אחרות כמו שנאמר גם אני לא אוהב את הגישה שלך! וסתם משהו מעניין כדאי לך לקרוא http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=154 כמו שאמרתי אני למדתי את הרבה והמאתר הזה וככה לפחות רשום שם Last edited by icecube; 18-01-06 at 12:53.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|