|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הייתי היום במיונים, באמת רוב הדברים שאמרו - היו... לא היה קטע תכנית חופשי שאתה בוחר בשפה שאתה יודע... נאלצתי לענות עם סי שארפ על מבחן התכנות... והידע שלי בסי שארפ לא בשמיים... (זה מה שלומדים במגמה)
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני מעדיף להשתמש בשכל שלי בצבא ולתרום פה 100% מהיכולות שלי כי אני עובד עם זה כל החיים שלי.
אני מקווה שאתם מסכימים שהצבא זקוק למוחות בדיוק באותה המידה שהוא זקוק לכמות חיילים קרביים מינימלית... |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא חלק מהפוזה הקרבית. אני ידידי, ג'ובניק (תומך לחימה, ארר...). אני עוסק במחשבים (לא יכול לפרט בדיוק במה) ובתהליכים לעבור לשירות קרבי. הבחירה שלי שונה משלך, כי אני פשוט לא מרגיש סיפוק בתפקיד. אני לא מדבר על עליונות הקרביים, אני סך הכל אומר שחייל במחסום לא פחות חשוב ממנ"ת וכו'. בעולם מושלם החלוקה תהיה הגיונית בין קרבי וג'וב, אבל האמת היא שיש חסך מטורף בחיילים קרביים. ציטוט:
שורה תחתונה אני לא אומר "ג'ובניק זה בזבוז זמן... לכו לקרבי", אלא "שקלו את האפשרות לתרום בצורה אחרת... יש צורך ממשי". |
||
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ויכוח מיותר , מי שיכול לתרום בתחום המודיעין שינסה להתקבל לתוכנית מי שלא מתאים שצה"ל יטפל בו וידאג שיגיע ליעדו .
זה שאתה מנסה להגיד "יש אנשים שמחפשים ג'ובים" זה כמו להגיד יש אנשים שמחפשים לא לעשות צבא , אז יש . אין קשר בין קבוצות האוכלוסיה המדוברות . אתה רוצה להיות קרבי , בכיף , אתה רוצה להיות ג'ובניק בכיף , אתה רוצה להשתמט , גם בכיף . אני חושב שכולם מקובלים , הצבא שלנו חזק , כל טענה להגיד שחסר חיילים קרביים וכל הדברים האלה מיותרת תמיד חסר , זה כמו שתשאל כל בן אדם אם יש לו מספיק כסף ולא משנה כמה יש לו הוא תמיד יגיד שהוא ישמח לעוד .
Last edited by Slash; 25-12-09 at 19:24.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לכל מטבע יש שני צדדים ידידי. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עומרי אתה קצת לא מבין את המצב שבה אנחנו נמצאים....
יש סיבה שלפרויקטים מסוימים בחיל המודיעין, תקשוב ועתודה הצבא מאפשר לגייס אנשים עם פרופיל 97. בכמות החיילים הקרביים לא ננצח את האויב. האויב בכל מקרה גדול מאיתנו בהרבה מאוד. בגלל זה חשוב מאוד לשמור על עליונות טכנולוגית ובמצב של ההיום זה לא טריוויאלי. ממש לא בטוח שאם יש משהו שבאמת מתאים (אני לא רק מדבר על מודיעין אלא שוב גם על עתודה וכמה פרויקטים חשובים בחיילות האחרים) אז לא הייתי חורץ בכזאת בטחה שהתרומה שלו תיהיה משמעותית יותר בקרבי..... |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
עמרי, שקלתי הרבה אפשרויות ביניהן ללמוד בקורס פרמדיקים ולהיות קרבי בקבע.. אבל מצד שני אתה יודע יש את הלחץ של ההורים, שמעדיפים שאני אלמד...
בכל מקרה אני מחלק את התפקידים בצה"ל לתפקידים חשובים, וכאלה שפחות חשובים. בתפקידים החשובים נכנסים כמובן כל הכוחות הקרביים בצה"ל וגם אלה שיושבים וחושבים ובעצם כך מגנים על המדינה כמו שאותו לוחם יוצא לשטח ומגן על המדינה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כיום צורת המחשבה המקובלת היא איך להשתמט משירות או להעביר אותו בצורה הכי חפשנית. ה"מורעלים" כיום יותר מכוונים למקצוע יוקרתי מאשר תרומה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
# 10 |
Whatever
|
חבר'ה, לשמור על בטחון מידע בבקשה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|