|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
כשיש יותר מידי כוח עבודה ומעט משרות השכר יורד. אם אנשים יפסקו ללכת ללמוד הוראה עוד כמה שנים או עשרות שנים יהיה מחסור במורים. ואזי יהיה מחסור בכוח אדם, יהיה למורים כוח להתמקח על השכר. כרגע יש יותר מידי מורים, אישית אני מכיר כעשרה מורים שלא עובדים בתחום פשוט כי לא מוצאים בזה עבודה. אז... שלא יעבדו עלייכם, הם כרתו את הענף עלייו הם יושבים, בדיוק כמו שהצעירים כאן כורתים לכולנו את הענף.
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
עם רמת החינוך של המורים אין פלא שזה המשכורת שהם מקבלים ואני לא מדבר עליה שהיא איזה עובדת היי-טק לשעבר.
אני מדבר על מורים שהם "אוכלי חינם" לא חסר מורים שפשוט לא מלמדים בזמן שיעורים. לדעתי אם מעלים את המשכורות אז צריך לבדוק אילו מורים מביאים תוצאות טובות ואלו שלא מביאים תוצאות טובות לטפל בהם בהתאם. אני חושב שהחינוך הוא הדבר הכי חשוב כי בעוד 40 שנה ברור לכם מי ינהל את המדינה ואנחנו צריכים שאותם אנשים שינהלו את המדינה בעוד 40 שנה (בין אם הם ראשי ממשלה\ראשי עיריה או מצביעים בקלפי) יהיו חכמים ולא בורים! אנחנו התלמידים לומדים רק 209 ימים בערך מתוך 365 ימים בשנה - מאיפה אתם חושבים שהמורים מקבלים כסף על כל שאר ימות השנה? (156 ימים בערך - כמעט חצי שנה!! 182 ימים זה חצי שנה)
# 13 |
חבר וותיק
|
אם ככה המצב באמת, המצב עלוב מאוד.
אפילו לא 2000 ש"ח, אפילו לא שכר מינימום. |
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
דודה שלי מורה חדשה בתיכון רגיל.
היא מרוויחה הרבה יותר ממה שכתוב בעיתונים. |
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני למה שיסבלו? אתה רוצה לעבוד כל החיים שלך? תסבול!(לא באמת התכוונתי לזה) ככה זה נשמע מה שאתה אומר... בו נגיד ככה לכל הפורום פה בערך יש תפיסה לא נכונה של הכסף בכלל לכל העולם זה ככה ![]() כולם לא מבינים שיש שני מושגים שונים מושג אחד זה להרוויח כסף מושג שני זה לעבוד זה שני דברים שונים והם ממש ממש ממש אבל ממש לא קרובים או קשורים או כל דבר אחר אין בינייהם בכלל קשר בכדי להרוויח כסף לא צריך לעבוד... אני באמת חושב שערך 80% מהעולם יש להם תפיסה לא נכונה על כסף ועוד 10% התפיסה שלהם חלקית ככה שרק 10% מבינים באמת מעולה.. אני לא אומר שהתפיסה שלי היא מעולה התפיסה שלי היא בינונית ואני עוד לומד על זה... בקשר למורה הזאת אני חושב שהיא צודקת בהחלט גם כל השביתה הזאת צודקת אבל קצת מוזר שהם התעוררו רק עכשיו ככה בלי סיבה פתאום בכל זאת עדיף מאוחר מאשר אף פעם... אולי לכל מורה כמו שאתם אומרים יש משכורת שונה למשל אחד אמר דודה שלו מקבלת יותר ולפי התמונה באשכול הזה המורה פה מקבלת ממש קצת אז בסדר כל אחד מקבל משהו שונה אבל העבודה אותו הדבר אין הבדל בין המורים כמאט אבל המשכורת שונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
עצוב שזה ניראה ככה החינוך בישראל..
ועוד יותר עצוב אלה שלא תומכים במאבק הזה אומרים שהוא לא מוצדק להיות מורה זה דבר קשה, זה הרבה השקעה גם מחוץ לשעות הלימודים ועוד הרבה
# 19 |
חבר בקהילה
|
לא יודע עד כמה אתם מתעניינים, אבל נושא השביתה העיקרי הוא מספר התלמידים בכיתה ומספר שעות הלימוד.. השכר זה חלק קטן מהשביתה.
# 20 |
חבר וותיק
|
רמת ההתבטאות פה רק מצדיקה את הסיבה לשביתה...
אתם שוכחים פה נקודה חשובה, המורים לא רק שובתים בגלל השכר, הם שובתים גם בשביל רפורמה חדשה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|