|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם כל אחד היה חושב כמוך..המצב במדינה הזאת היה יותר גרוע מעכשיו....ועכשיו הוא בגלל ש....יש יותר מדי אנשים שחושבים כמוך...למזלנו..לא כולם. אף אחד לא ביקש שיהיו מורים? בקיצור אתה אומר שכדאי למורים לא להיות מורים..ושאתה לא תקבל חינוך->לא תקבל תעודת בגרות->אולי תהיה מנקה רחובות. עריכה: ואני יוסיף...אין הרבה מורים שהולכים להיות מורים בשביל השכר...אבל תסכים איתי..שהם צריכים גם להתקיים..גם להם יש ילדים, גם להם יש מכונית וחשבון חשמל לשלם!...החינוך הוא הבסיס לכל חברה..אל תשכח את זה לעולם. לך תגיד את מה שאמרת עכשיו להורים שלך..תראה איך הם יגיבו...התגובה שלך יותר נמוכה משל ילד בכיתה ג' ששונא בית ספר. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם לא מורה אחד יש מורה שני שירצה כל מי שבא ללמד ידע מראש על מה הוא הולך .. זה רק מורה אחד וזה לא אומר שכל המערכת נראת כך. אני יגיד לך סוד קטן ,יש לי מורה בבית ספר שהיא ספרה בעצמה (אף אחד לא ביקש ממנה) שהיא מקבל 8 אלף והיא בקושי מלמדת 6 שנים.. אז?גם היא בוכה שזה קצת 8 אלף ממש קצת וכאילו שהיא מלמדת מי 8 בבוקר עד 12 בלילה.. בקושי יש לה איזה נראה לי 60 שעות (לא יודע אם זה 60 שעות אבל אני לא בטוח בזה) אז גם ה-8 אלף היא בוכה.. ויש מיליון ואחת מורות שבוכות גם אם תתן להם 20 אלף יגידו שהם רוצות עוד.. אז שיעבדו יותר יקבלו יותר .. ואני נשאר כרגיל אם הדעה שלי ! |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
כשיש יותר מידי כוח עבודה ומעט משרות השכר יורד. אם אנשים יפסקו ללכת ללמוד הוראה עוד כמה שנים או עשרות שנים יהיה מחסור במורים. ואזי יהיה מחסור בכוח אדם, יהיה למורים כוח להתמקח על השכר. כרגע יש יותר מידי מורים, אישית אני מכיר כעשרה מורים שלא עובדים בתחום פשוט כי לא מוצאים בזה עבודה. אז... שלא יעבדו עלייכם, הם כרתו את הענף עלייו הם יושבים, בדיוק כמו שהצעירים כאן כורתים לכולנו את הענף.
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
השביתה הזאת והמחאה הזאת צודקת. אני חושב שגם אם הסיבה היא הכי מוצדקת בעולם אין הצדקה לשבות 50 יום - ובכלל משהו דפוק בפעילות של המורים והממשלה אם ב50 יום הם לא הגיעו לפשרה הגיונית וצודקת. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל מי שאומר שלמורים מגיעה משכורת מזלזלת, אני לא מסכים אבל לא משנה. אתם גם חושבים שצריך להיות 40 ילדים בכיתה וכל שנה להוריד עוד ועוד שעות?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|