|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אה נזכרתי גם אצלי המשחקי רשת ובכלל יש פינגים גבוהים אבל לא יודע אם זה קשור..
# 12 |
הוסטסניון
|
פחות משנה לי משחקי רשת יותר מעניין אותי הורדות
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אף חברה בארץ לא תחסום לך פורטים, ואם כן תעבור חברה, לא כזה מסובך..
בזק החברה הכי גרועה בישראל. חברה שלוקחת פי 6 ממחיר השוק על חבילה מסויימת כי יש לה מונופול עליה ולא מספקת את מה שהיא התחייבה אליו לא ראויה להקרא חברה. זבלים. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() רק לפני , תבטיח שאני לא יקבל אזהרה. לא מכוון להעליב,אם העלבתי , מצטער. תראה,אנחנו ממש לא מונופול. רק תגיד אם אנחנו מדברים על בזק החברה האם שמספקת תשתית או בזק בינלאומי החברה הבת שהיא ISP . |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתם? אתה חלק מבזק? ואני מדבר על בזק בינלאומי.. שהדרך הבאה שאני אדבר איתם תהיה באמצעות עורך דין (אחרי 5 הפרות בוטות מצדם של הסכם שירות איתם על שירות שהם החברה היחידה בארץ שמורשית לספק אותו.) ברק013 החברה הכי טובה היום בשוק ללקוחות פרטיים\עסקיים בבתים או במשרדים מבחינת איכות החיבור והשירות מבין הספקיות שאני הייתי בהן. (ברק\בזק\נטויז'ין\012\SMILE...) |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
השאלה מה אתם מגדירים שרות???
מבחינת תמיכה טכנית נט ויזן בסדר גמור לדעתי תפרטו מה היתרון והחיסרון שאתם מוצאים בחרה מסויימת |
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
היה לי בעיה בתשתית בבניין שבגללה "נאלצתי" לבחון באמת את השירות של החברות האלה (בעיות ניתוב בין האיזור שלי לשרת הראשי של אקטסרב).. אף חברה לא הבינה על מה אני בכלל מדבר (ניתובים? גישות לשרתים מאיפים ספציפיים בלבד? פירוול מאחורי פיירוול? טרייסים?)... חוץ מברק, שישר הפנו אותי למנהל תמיכה טכנית שפתר לי את התקלה הזאת בכמה דקות של בדיקות... בחיים שלא לא ראיתי כזאת מקצוענות בטיפול בלקוח פרטי (לקוח פרטי שמועבר תוך כמה דקות למנהל תמיכה בכיר?)... כמה דקות ופתר לי את הבעיה, יום אחרי זה היה אצלי כבר טכנאי שבדק מחדש שהכל בסדר... וכל זה בגלל שאיזה פורט ספציפי לא התחבר לי לשרת שבכלל יושב ב012... בזק וכל האחרים כבר התייאשו מבעיות הרבה יותר פשוטות והיה להם הרבה יותר נוח להעביר אותי כל פעם ל HOT במקום לשבת ולפתור את התקלות האלה, כמו שעכשיו ברק עושים. (אם אתם מתפלאים איך אני מנוסה עם כל כך הרבה חברות, זה בגלל שאני משתמש באינטרנט ב3 מקומות שונים, אז יוצא לי לעבוד עם ספקיות שונות בכל מקום..) מכל אלה שעבדתי איתם, ברק הכי מקצוענים בתמיכה שלהם ובטיפול שלהם הזמן המתנה שלי שם עומד על ממוצע של דקה (לך תשווה לספקיות אחרות... 10 דקות במוקד העסקי של בזק) עוד לא הייתה לי תקלה שבפחות מ10 דקות שיחה הם לא הצליחו לפתור וכל זה שאני שם כלקוח פרטי וממש לא עסקי, שיושב על חבילה של 3 מגה ומשלם סכום דיי צנוע.. בבזק בינ"ל, אני משלם 300$ לחודש על חבילה של 1.5 (בגלל אותו שירות שציינתי למעלה), לוקח מעל 10 דקות לענות לי, מעל עוד 10 דקות לאמת את הפרטים שלי, ומעל עוד 10 דקות לקלוט מה אני רוצה מהם ו"לנפנף אותי" בחזרה את הספקיות תשתית (HOT\בזק-תשתית) ברגע שתגמר לי ההתחייבות אליהם אין סיכוי שבעולם שאני אשאר שם. מה גם שיש לי את כל השיחות איתם מוקלטות ויש שם הפרות של בערך 5 סעיפים בחוזה איתי, מקווה שהעורך דין שלנו יוכל להעיף אותי משם כמה שיותר מהר בלי לשלם להם את הסכומים האסטרונומיים שהם רוצים על עזיבה.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אני מניסיון בעיות היו רק ב HOT עצמם ולא בנטוויז'ן
עומר בטח התכוונת 300 ש"ח ולא דולר.. למה כל כך יקר? בנטוויז'ן אני משלם 40 ל 1.5
![]() Last edited by maor; 28-03-07 at 23:56.. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה שירות נורא ספציפי שבזק היחידים שמורשים לספק אותו היום בארץ (למרות שיש עוד שמספקים אותו, אבל גיליתי על זה רק אחרי שהתחייבתי ל"חברה" בזק בינ"ל). אני דיי מנוע מלפרט על השירות הזה כרגע. מה שיותר מצחיק זה שאחרי הרבה צעקות והפסדים של 1000-2000$ בזמנים של נפילות שלהם , לקח לי שבוע של כל יום טלפון אליהם עד שנציג בכיר חזר אליי, ואז בכלל הוא התעקש שלא הייתה שום נפילה (אחרי ששבוע אומרים לי שיש בעיה בתשתית), שאין שום עבירה על חוזה מצדם (למרות שהחוזה מול העיניים שלי, ושיש לי הקלטות של הכל), שהאנשים שדיברתי איתם לא עובדים בבזק בינ"ל (נכון, פשוט התקשרתי לשירותי ליווי..) ועוד כל מיני שטויות שלא קשורות למציאות בכלל. מטומטמים. בסוף אמרו לי שאם אני רוצה לעזוב אותם אני אצטרך לשלם את כל החשבון עד סוף ההתחייבות שלי (עוד 300$*12 חודשים) + 2000$ דמי הפרת חוזה... לא מבין איך לעזאזל נתתי לעצמי לחתום אצלהם על משהו. אם העורך דין לא יצליח להעיף אותי משם, עוד שנה נגמרת ההתחייבות ואני עף משם כמו טיל. ושתבינו, כל זה במחלקה עסקית.. אני לא רוצה לדמיין איך הלקוחות הרגילים שלהם צריכים לסבול! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|