|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אף חברה בארץ לא תחסום לך פורטים, ואם כן תעבור חברה, לא כזה מסובך..
בזק החברה הכי גרועה בישראל. חברה שלוקחת פי 6 ממחיר השוק על חבילה מסויימת כי יש לה מונופול עליה ולא מספקת את מה שהיא התחייבה אליו לא ראויה להקרא חברה. זבלים. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() רק לפני , תבטיח שאני לא יקבל אזהרה. לא מכוון להעליב,אם העלבתי , מצטער. תראה,אנחנו ממש לא מונופול. רק תגיד אם אנחנו מדברים על בזק החברה האם שמספקת תשתית או בזק בינלאומי החברה הבת שהיא ISP . |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתם? אתה חלק מבזק? ואני מדבר על בזק בינלאומי.. שהדרך הבאה שאני אדבר איתם תהיה באמצעות עורך דין (אחרי 5 הפרות בוטות מצדם של הסכם שירות איתם על שירות שהם החברה היחידה בארץ שמורשית לספק אותו.) ברק013 החברה הכי טובה היום בשוק ללקוחות פרטיים\עסקיים בבתים או במשרדים מבחינת איכות החיבור והשירות מבין הספקיות שאני הייתי בהן. (ברק\בזק\נטויז'ין\012\SMILE...) |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני שונא כשאומרים "XXX היא הכי לא טובה בYYY והיא חרא של ZZZ" , אני מבין שהתנסית אצל כולן,ובחרת בברק. זכותך. מאוד מסקרן אותי לשמוע,מה ההפרות שלכאורה בזק בינלאומי ביצעה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא יכול לפרט לך על זה מטעמים שונים, מה שאני כן יכול להגיד לך זה שנציגים בכירים של בזק ביצעו התחייבויות טלפוניות מולי שסתרו לגמרי את החוזה איתי, וכמובן שלא עמדו בהן. כל השיחות מוקלטות והועברו לעורך דין שלנו, נראה לאן זה יתפתח.. בנוסף עוד 2 הקלטות של מענה קולי של בזק שסותר לגמרי 2 סעיפים שונים בחוזה. מבחינת שירות איכות ותמיכה ברק לקחה את כולם וזה מה שקובע. מה הקשר שלך לבזק ד"א? ציטוט:
אני מצפה ממוקד טכני שמקבל ממני סכומים אסטרונומים כאלה לדעת מה זה טרייס. אם הם חותמים על חוזה עסקי שהם מציעים לי אני מצפה שהם יעמדו בו. אם המוקד הטכני העסקי לא מסוגל לפתור לי בעיות פשוטות בתשתית שלי הם בדיחה. ד"א, החוזה הזה והחשבון הזה שנסגר איתם, ממש לא קשור בשום צורה לאקטסרב. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|