|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חסרי חיים? אתה דווקא נראה לי יותר חסר חיים. מה קרה? הורדת את הפלאש והחלטת שאתה תותח בפלאש? קראת איזה מדריך של 5 שורות והנה אתה פלאשר? אם מי אני מתעסק? עם ילד בן 12?! ובאמת חבל, היתה לך הזמדנות לשפר ולנסות להוכיח שאתה באמת טוב. אבל זה כנראה כבר לא יקרה, כי עוד מעט מישהו יתן לך באן. עריכה: איזה יופי.. הספקת לערוך? חבל כבר ציטטתי אותך ![]()
# 12 |
חבר מתקדם
|
אולי תראה לנו עבודות שלך?
|
![]() |
# 13 |
חבר על
|
מה תגיד שירדת עלי ושאמרת שאני מוכר זבל ב5 שקל אתה התחלת איתי ורואים את זה בשיחה אני
לא עשיתי שום דבר רע לאפחד רק הגנתי על עצמי אתה באת וירדת עליי אני אומר כבר עכשיו מי שיבואו יקנה אצלי עד שהוא לא יהיה מרוצה במאה אחוז הוא לא משללם |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 |
חבר על
|
כן אני יודע התכוונת פשוט לרדת עליי מה אכפת לך שאני פותח חברה אה בנתיים הולך לי ס22ה אני פשוט שנוא שפתאום בא ילד ויורד עלייך מה שאתה עשית לי סתם ככה כי משמעמם לו אתה לא מעוניין אל תקנה בשביל מה אתה צריך בכלל להגיב ולהתחיל לצחוק עלי אה!!!
|
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ירדתי עליך, נגיד.. אז בגלל זה אתה "מאיים" עליי? ממש סיבה טובה.
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 18 |
חבר על
|
למה שתרד עליי מה לך תרד על מישהו אחר אני לא עשית לך כלום באת וירדת עליי
ולא רק זה מה לא נראה לך שמישהו יקנה דבר כזה אם לא פירסמתי שום דבר סתם כתבתי באתר בקרוב אני לא מבין למה אתה חושב זו הרמה שלי אני בכלל לא דיברתי אלייך נכון אתה באתה ופתאום ירדת עליי |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא עסק. אתה לא חוקי בקיצור. נעזוב את זה, אפשר להתנחם אולי שהרמה גבוהה, המנהל רציני. לא הראת עבודות של ה"חברה", העמוד בקרוב מעוצב פחות משגיאה ב-php. המנהל רציני? באשכול הוכחת שאפילו זה לא. תשנה באתר שלך, שעל סאב דומיין של עסק אחסון קטן, את ה"בקרוב" ל-"לשעבר" אם אתה יודע לפרוש ב"שיא". |
|
![]() |
# 20 |
חבר על
|
אני לא פורש אני רק התחלתי אתה בא ומעביר ביקרות על כלום על אוויר אני אמרתי אתה הסתכלת
באתר וזהו החלטת שאני לא יודע כלום סתם רשמתי באתר כמה מילים מילים אתה מבין לא פחות ולא יותר לא חוקי זה שטויות מספיק שמישהו משחק בקאונטר בפרוץ זה לא חוקי אתה ילד שבא לחפש לרדת על אחרים מי בכלל בא ודיבר איתך אני שאלתי מי רוצה לא מי לא רוצה אז אתה לא רוצה לא צריך רדת ממני לחפש מישהו אחר לרדת עליו כי כל דבר שתגיד תיהיה לי תגובה נמאס מילדים מגעלים כמוך |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|