![]() |
net-design חברת עיצובים חדשה ומובילה נפתחה
net-design (כי העתיד כבר כאן)
חברת עיצובים חדשה נפתחה ולכבוד הפתיחה 8 הראשונים שרוצים לוגו פלאש לוגו רגיל או כל דבר שקשור לעיצוב יקבלו אותו במחיר מוזל מאוד ממש כמעט בחינם החברה נפתחה היום זוהי כתובת האתר www.net-design.lineserv.net/ בקרוב יפתח האתר ויעבור לדומיין של com או co.il טוב אז מי שרוצה לבמחיר באמת ממש ממש נמוך רק ה8 הראשונים לא יותר מבטיחים שירות אמין ו24 שעות ביממה כל בקשה וכל דבר יתקבל.... אצלנו הלקוח תתמיד צודק אז מי שמעוניין שיצור קשר 0508147711 או 438820262 icq או פה... |
בא לי לבכות |דמעות|
|
למה?
|
חחחחח
קודם כל שיהיה אתר , ולפי מה שיש בינתיים באתר שלכם לא ניראה לי שיש פה רמה. |
ציטוט:
|
אני יתן לך סיבה בואו תקנה אצלי ואני מבטיח לך שתקבל עיצוב ברמה הכי הכי גבוה אז כרגע אין אתר
אז מה פשוט ילדים פה מקנאים כל כך עכשיו תגידו אין במה לקנות זה מגעיל יש פה ילדים לא יודעים לפרגן בואו תקנה אצלי ואני יכין לך איזה עיצוב שתרצה בדיוק |
יפה מאוד,
לפי הניסיון שלי, אתם באמת חברת העיצובים הזולה בישראל. |
מאיפה אתה יודע...?
אנחנו באמת הכי זולה אבל איך אתה יודע אם לא קנית אצלנו? |
ציטוט:
ציטוט:
במידה ואני אצטרך עיצוב, אני לא יגיד: "טוב נו, ניתן לו צ'אנס ונחכה כמה ימים לראות איך זה". גם אם זה יהיה חינם, אני לא יחכה בשביל לראות את העיצוב שלך. אתה צריך להראות לי דוגמאות של עיצובים שהכנת, ובינתיים אני רק רואה שאפילו פונט יפה אתה לא יודע לבחור. |
אתה לא לוקח סיכון כי אצלי עד שאתה לא מקבל פיקס את מה שאתה רוצה רק אז אתה משלם הבנת?
ובאתר שלי סתם שמתי משהו זמני וגם כתבת בפירוש שזה זמנייי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ