|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מערכת פורומים חדשה שתיבנה צריך שותפים כנסו לפרטים
שלום לכולם בקרוב מאוד אני עומד להתחיל פרויקט חדש
אני בעל 2 פרוייקטים אחד שיתחיל להבינות ממש בקרוב והשני אני וori The Man בונים אז ככה הפרויקט היה על מערכת פורומים ופורטל חדשה ועתידית יותר בתחום הפורומים המערכת תיכלל מערכת פורום כמו (ib,php,vbׂ) עתידית ומיתקדמת יותר עם מערכת אזהרות עצמית זאות אומרת שלא צריך פקחים ו מנהלים גלובלאיים המערכת תעבוד מסביב לשעון כמו רובוט אפילו שהמנהל לא נימצא בפורום המערכת תעבוד ותיתן אזהרות לבד היה רק אדמין מערכת פורטל היו אפשרויות מגוונות יותר מי אשר אתם מכירים כמו לוח פאנל מיתקדם עם אפשרויות עתידיות כמו הוספת אתר לפורטל ותוספות נוספות בנוסף היו כמובן מודים לפורום ,עיצובים לפורום ,תוספות לפורוטל ועוד.... בשביל להקים את הפרויקט הזה אני צריך 3 שותפים אוקיי אז ככה בעל חברת איכסון או מישהו שיכול לתת לי חסות או למישהו שיש לו איכסון לא יודע מה לעשות איתו שיפנה אליי באיסיקיו 301362454 והוא יוכל לקחת גם חלק מה פרויקט מתכנת אני מחפש מישהו שיתכנת לי את כול הפרויקט הענקי הזה כמובן בלי כסף אין לי בעיה של תשלום כסף אז אם יש כזה מתכנת שרוצה כסף אני מחפש מיתכנת ברמה בינונית שותף נוסף הוא מעצב שיכול לעצב לי את הפרויקט המעצב צריך לדעת טוב פוטושופ ,פלאש וכול אלה אין לי בעיה של תשלום למעצב אבל אני מחפש מישהו שיעבוד בלי תשלום אם יש פה מישהו שמעוניין לקחת חלק בזה הוא יכול לישלוח לי הודעה באיסיקיו 301362454 אפשר גם בהודעה פרטית בפורום זו לא תהוה לי בעיה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|