הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מערכת פורומים חדשה שתיבנה צריך שותפים כנסו לפרטים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2444)

hosting_144 21-10-05 23:09

מערכת פורומים חדשה שתיבנה צריך שותפים כנסו לפרטים

שלום לכולם בקרוב מאוד אני עומד להתחיל פרויקט חדש
אני בעל 2 פרוייקטים אחד שיתחיל להבינות ממש בקרוב והשני אני וori The Man בונים
אז ככה הפרויקט היה על מערכת פורומים ופורטל חדשה ועתידית יותר בתחום הפורומים
המערכת תיכלל מערכת פורום כמו (ib,php,vbׂ) עתידית ומיתקדמת יותר עם מערכת אזהרות עצמית זאות אומרת שלא צריך פקחים ו מנהלים גלובלאיים המערכת תעבוד מסביב לשעון כמו רובוט אפילו שהמנהל לא נימצא בפורום המערכת תעבוד ותיתן אזהרות לבד היה רק אדמין
מערכת פורטל היו אפשרויות מגוונות יותר מי אשר אתם מכירים כמו לוח פאנל מיתקדם עם אפשרויות עתידיות כמו הוספת אתר לפורטל ותוספות נוספות
בנוסף היו כמובן מודים לפורום ,עיצובים לפורום ,תוספות לפורוטל ועוד....
בשביל להקים את הפרויקט הזה אני צריך 3 שותפים
אוקיי אז ככה
בעל חברת איכסון או מישהו שיכול לתת לי חסות או למישהו שיש לו איכסון לא יודע מה לעשות איתו שיפנה אליי באיסיקיו 301362454 והוא יוכל לקחת גם חלק מה פרויקט
מתכנת אני מחפש מישהו שיתכנת לי את כול הפרויקט הענקי הזה כמובן בלי כסף אין לי בעיה של תשלום כסף אז אם יש כזה מתכנת שרוצה כסף אני מחפש מיתכנת ברמה בינונית
שותף נוסף הוא מעצב שיכול לעצב לי את הפרויקט המעצב צריך לדעת טוב פוטושופ ,פלאש וכול אלה
אין לי בעיה של תשלום למעצב אבל אני מחפש מישהו שיעבוד בלי תשלום
אם יש פה מישהו שמעוניין לקחת חלק בזה הוא יכול לישלוח לי הודעה באיסיקיו 301362454
אפשר גם בהודעה פרטית בפורום זו לא תהוה לי בעיה

TalGarty 21-10-05 23:24

מצטער אבל לא ממש הבנתי..
"מתכנת אני מחפש מישהו שיתכנת לי את כול הפרויקט הענקי הזה כמובן בלי כסף אין לי בעיה של תשלום כסף אז אם יש כזה מתכנת שרוצה כסף אני מחפש מיתכנת ברמה בינונית
שותף נוסף הוא מעצב שיכול לעצב לי את הפרויקט המעצב צריך לדעת טוב פוטושופ ,פלאש וכול אלה "
מפה אני מבין שאתה צריך מתכנת שיעשה את כל זה(בחינם) ומעצב שגם כן יעצב את זה(בחינם).
אז השאלה היא.. מה אתה ואורי עושים?
עיצוב - לא
תיכנות - לא
איחסון - לא
מה כן?

Enterclick 21-10-05 23:35

מצטרף לשאלה של טל.
חחח אתה רוצה מעצב שיעצב את הכול.
ומתכנת שיתכנת את הכול.
אז אתה סתם נידחף לא?

SIGHT 21-10-05 23:57

תודה על הרעיון..
אאמצע לי מתכנת ואתחיל לעבוד עליו..
טנקס :qqb014:

hosting_144 22-10-05 00:09

אורי לא קשור הפעם אבל לי ולאורי יש פרויקט משותף של 2 מערכות ופרויקט שלי שאני תיכננתי מי ראש אתה יכול לישאול את אורי לא אכפת לי אם אתה לא מאמין לי
ויקיר אני מקווה שזו בדיחה

TalGarty 22-10-05 00:12

עדין לא ענית על השאלה.
זה שתיכנתת מערכת יפה.. אבל מה אתה עושה בקשר למה שהצגת פה?(פורום ופורטל)

אידן שדמי 22-10-05 14:36

אני באמת מסכים עם טל אתה מציע פה כל מני דברים שיהיו בטוח הפורום ואתה מבקש מתכנת בחינם ללא תמורה ואתה רק הצעת את הרעיון כמו שיקיר אמר הוא יכול לעשות בדיוק כמוך לקחת את הרעיון ולעשות אותו בזה לא צריכים אותך.. או שלא הבנתי טוב תסביר את עצמך..

AlonMi 22-10-05 15:28

רעיונות כמו חול, ואין מה לאכול.
אולי תרצה שגם יבנו לך מערכת כמו של וואלה! אבל בלי כסף?
או אולי תציע לגוגל שפשוט ימסרו לך את מנוע החיפוש, בלי כסף?

תבין, אין דבר כזה בלי כסף. הכל עולה היום כסף. ואם אתה מתכנן להשקיע במערכת פורומים, תחשוב איך תרוויח ממנה. אבל תשקיע, וכן - כסף!

SIGHT 22-10-05 19:57

ציטוט:

ויקיר אני מקווה שזו בדיחה
בדיחה? בדיחה לא כשאני מיתבח אני צוחק..
עכשיו סתם הייתי ציני מאוד.

אבל רק שתבין תעיקרון עם זה לא אני (וזה לא כי זה לא מה שיושב לי על הראש) זה מישהו אחר.

bugo 23-10-05 08:14

נשמעת אחלה מערכת אני רוצה להחליף את המערכת שלי !! המערכת שלך להפצה ??

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ