|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ממ.. אני לא חושבת שצריך לקטול יש לו ידע ויש לו רעיון שהוא רוצה לממש אתם לא חייבים ישר להגיד לו סיבות למה זה לא יעבוד... שיעשה מה שהוא רוצה .. לי זה נראה רעיון נחמד תמיד יש את אלה שלא רוצים או לא מסוגלים לעשות עבודות אז זה אפשרי.. והגיל לא קובע -אולי יש לו ידע של כיתות גבוהות יותר והתשובה היא כן כי גם אני לומדת במסלול הזה של המצויינות ולומדים מעבר לכיתה ט' או מעבר לי' ואמרתם שיש בכל בית ספר.. וזה נכון יש בכל בית ספר אבל אלה שנבחרים הם כן ילדים שמגיע להם ולא סתם חרטטנים שבקושי בדרור. .................... אז לסיכום שיהיה בהצלחה וזאת החלטה שלך מה לעשות וזהו :9 |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחחחחחחח אני מכריז בזאת על ההודעה הכי מצחיקה בהוסטס השבוע הזה!
ילד בן 14 שנותן שיעורים פרטיים באיסיקיו? ואם פתאום ילך לך המחשב באמצע?ואם התלמיד לא יבין או שאחד האחים וההורים ירצו את המחשב? ואם באותו זמן יבקשו ממך ליזרוק את הזבל? ואם תחליט לא לענות להודעות או שתיהיה עסוק בהודעות לחברים שלך? עבודות? חחח אתה כבר הופך פה ליהיות משרת. עושה עבודות תמורת כסף. פשוט בושה מה שהולך פה. ואני מאמין גם שההורים שלך לא יודעים מה אתה עושה פה נכון? |
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נתנו לך ביקורת. מה חשבת?שאנחנו ניתן לך ביקורת טובה על זה?שנתמוך בך? אנחנו כבר כמה חודשים מכירים אותך פה ורואים את ההודעות שלך ואת התגובות שלך. וגם בהוסטס הקודם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|