![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
- החלפתי את האפקט ל-fade in/out פשוט - נתתי קישור ישיר לקובץ odt. - הפכתי לדיב, אבל עדיין יש אפקט של הקלקה. אני אולי אוריד את זה אחר כך - התמונה הגנרית - פשוט לא היה לי רעיון יותר טוב למלא את החלל שם. אופציה נוספת היא להגדל את האודות. אבל אז זה עלול להיות יותר מדי מלל. - האנימציה יותר מהירה, אבל היא מוגבלת לתמונה. יש לי רק באג קטנטן לתקן בה וזה יהיה טוב יותר. - הקפצ'ה - חשבתי על זה הרבה אבל זה או להשאיר את זה או להוריד את זה ולהסתכן בעין ביקורתית על טופס לא מאובטח.. אז בנתיים השארתי את הקפצ'ה. - הטולטיפ נראה לי שאשאיר אותו.. אולי רק אסלק את האנימציה. - הורדתי את השורה למטה. זה באמת אמור להיות מובן מאליו. - את הבלוג רציתי שיראה קצת כמו האתר. אבל אתה צודק אז שינתי את הפס לירוק - אמנם שינוי מינורי אך אמור לייצר הבדל ברור לעין. - קו"ח קצת קשה להשקיע בו בגלל שאני קצת בתחילת דרכי.. אבל אנסה לעבוד עליו יותר ולהעלות גרסאת PDF. תודה על הפידבק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|