היי,
לא הבנת נכון.
המערכת מיועדת למפתח צד לקוח שמצד אחד רוצים להרים מערכת עם ממשק ניהול וכו', ומצד שני לא רוצים להתעסק במערכות שלוקח ימים להחליף להם טמפלייט מוכן.
כשיש לי לקוחות, אני תמיד מעביר אותם למישהו שירים להם את האתר על המערכת שלי, כי אני לא דואג לעיצוב / לחיתוך / להטמעה של העיצוב על המערכת.
אם אני מעביר לקוח למתכנת צד-לקוח, אני לא גובה עמלה או ריבית וכו', וגם לא מעניין אותי בכמה תמכור לו את העיצוב והחיתוך. מה שמעניין אותי זה שהלקוח יגיע אליך וישאר לקוח.
מצד שני, אם תפנה אלי לקוח, אני אהיה מוכן לשלם לך 50% מהתשלום החודשי הקבוע שלו. (שזה בעצם כל הרווח שלי)
כמו כן, כל מודול שתצטרך שיהיה במערכת - אני אבנה לך אותו כך שכל מה שתצטרך להכיר הוא HTML, CSS, JS בלבד.
למה אני עושה את זה?
1. כי אני עובד בהייטק ויש לי משכורת גבוהה (אפילו גבוהה מידי), אז לא מעניין אותי לעשות עבודות של הקמת אתרים, אלא להתעסק במאחורי הקלעים של המערכת הגדולה, בשרתים וכו'..
2. כי יש לי אלף כאלה (שמשלים תשלום חודשי..). טוב, אולי לא אלף.. אבל כמויות גדולות, ואני מעדיף להגדיל את המספרים הקטנים בכמויות גדולות. לאחר ייעוץ עסקי שקיבלתי, זו הדרך הטובה ביותר עבורי, ועובדה שזה עובד לי טוב.
|