|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Member
|
אני משתמש בFF ורק בו!
אלא אם יש אתרים שדורשים IE... FF שולט! ![]()
הוסטסניון
|
יש לציין שאתה גם עושה כסף. =]
קראתי על זה. ![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
Avant Browser בנשמה !!
אללה אלירן סיבוני המלך הביא לי זה פשוט טסס, כל החלונות באותו עמוד D: איזה ענק אני חולה עליך אלירן D: |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה דפדפן =]
לא אהבתי אותו עד לפני חודש, למה? כי האתר שלי לא היה מותאם אליו וזה היה מבאס אותי... אבל עכשיו הוא מותאם - ואני גולש בו הרוב. |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אמממ,
תסליחו לי אם אני אומר שזה לא קשור לנושא באיזה דפדפן אתם משתמשים, זה נחמד להעשיר את הידע שלי אבל בכל זאת אשמח לתגובות ענייניות לגבי האתר, הצעות לשיפור, הודעות נאצה וכדומה. דרך אגב, ofirdesign לא מיקרוסופט לא הרביצו לי - אבל למען האמת, אני חושד שלפי סגנון כתיבתך חטפת לא פעם מכות ( ביקשתי, אל תהפכו את התר'ד הזה לתר'ד שמכיל ברובו ספאם ). בקשר לעניין התשלום, אכן אני מקבל תשלום מגוגל על כל אדם שמבצע הורדת דפדפן פיירפוקס במידה ואתם מעוניין לעשות זאת גם, פשוט הירשמו לתוכנית גוגל אדוורדס דרך האתר - אני לא ממש מסתיר את זה, זה מופיע בכל העמודים בצד ימין. דרך אגב, לא הכל ורוד - התשלום אומנם הוא עד 1$ אבל בפועל זה 0.1$ לאדם. כמו כן, חשוב לציין שזה לאדם שלא היה לו בעבר את המערכת. בכל מקרה, אשמח להחליף עם אתריכם קישורים, הקישורים שלכם יופיעו בעמוד ייעודי באתר. מי שמעוניין שיצור עימי קשר בדרכים המקובלות. עידן שלומן. נ.ב יונתן, מה שלומך ? חוץ מבעיות האיחסון שלך ( אני גם שותף לבעיות אלה ) יש לך בעיות קידוד באתר הסקרים שלך. אישית אני רואה ריבועים, כשאתה ממיר את האתר ל - UTF-8 בשביל גוגל תשמור את העמודים בעורך שיודע לעבוד עם קידוד שכזה.
תודה על תרומתך.
|
הקישור לא עובד
|
![]() |
# 18 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
הקישור לא עובד מהסיבה שגם האתר הזה basicnetwork.co.il לא עובד.
תבין לבד.
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
עד לאחרונה הוא התהדר בכך שאין לו פרצות אבטחה (בניגוד ל-IE), אך לאחרונה גם שם התחילו להתגלות כאלה. זהו דפדפן נוח, אך חלק גדול מדי של אתרי אינטרנט לא תומכים בו כמו שצריך. לפיכך, אני חושב שהאינטרנט (הישראלי לפחות) עדיין לא בשל אליו. אישית אני ממליץ על Maxthon, אחלה תחילף ל-IE. הוא עובד על אותו המנוע אך יש לו תמיכה בטבים, קצת פלאגים וכו'. האתר עצמו לא עובד לי כרגע ואני מקבל שגיאה 404. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|