|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם,
אני מחפש בחור רציני לעבודה מהבית בתחום קידום האתרים בעסק שמקדם חברות בארץ ובחו"ל. מתאים לאילו מכם שרוצים להתקדם בתחום ולהתפרנס ממנו בעתיד כעצמאיים או כשכירים. קריקטריוני קבלה: - לאחר שירות צבאי. - ניסיון בסיסי בקידום אתרים. - בעל יכולת חשיבה גבוהה. - יוזמה ו"ראש גדול". - יכולת כתיבה גבוהה. - אנגלית - יתרון. - כמובן זמן פנוי. - הרבה מוטיבציה ורצון ללמוד ולהתפתח. המשרה הינה משרה חלקית בשכר עם פוטנציאל לשידרוג למשרה מעלה בכפוף להתקדמות המקצועית. נא לשלוח קורות חיים בה.פ. - אגיב למתאימים. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דוגמא אחת היא שאם לוקחים מישהו שהתרגל לשיטות עבודה מסוימת, לאחר מכן שינוי השיטות המושרשות ועולם המושגים השגוי שגיבש על קידום אתרים יצריכו מאמץ הרבה יותר גדול מצד החברה על-מנת לשנות את אותם דפוסי חשיבה, בעוד מישהו עם מוח נקי יוכל להיות כלי קיבול מידע הרבה יותר בריא. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל מקרה שאלתי את בעל האשכול. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ועדיין מה שאתה אומר לא הגיוני, תקרא שוב מה שרשמתי לגבי המשוואה רק לגבי יותר מאמץ ותבין שזה גם לא מסתדר. לא האשמתי אף אחד, פשוט אמרתי שאם זה עניין כספי הוא יכול לציין את זה, אני לא חושב שזו בעיה כלשהי או שהאשמתי אותו בקמצנות.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הויכוח עקר לטעמי ולכן העדפתי להתמקד בתשובות לפונים ולבחינת התאמתם.
בכל מקרה, אם לא הבהרתי את עצמי בצורה ברורה כוונתי היא שמדובר במשרת התמחות ולכן אני מחפש מקדם אתרים מתחיל ולא מקדם ששולט בתחום. המטרה היא ללמד מקדם צעיר את העבודה מראשיתה ולתת לו להתנסות בפרוייקטים לנהלם בהמשך. תודה לפונים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|