Crayzer - אני רוצה ככה לתת את דעתי ברשותך, אין לי קשר ישיר או עקיף לשבלול או למכירה הזו אבל אתה סתם מטעה כאן אנשים... אני עונה ומגיב לך להודעה רק בגלל שגם אני מציע ללקוחות מאוד ספציפיים אחסון של המערכת הזו ואני מקבל הרבה תגובות בסגנון שאתה כותב כאן, רובם ילדים (בלי לפגוע) שמחפשים להשקיע כמה שפחות..
מג'נטו היא מערכת חינמית זה נכון (נכון למרות שלא אמרת את זה אבל אני אומר) - אחסון מג'נטו או אחסון חנות וירטואלית יחסית לא זולים, חנות וירטואלית מתחיל ב100 + לחודש (בלי להתחשב בדמי הקמה) בחברות רציניות כמובן ולא חברה קטנה שתחזיק לך יום יומיים ותעלם, פיתוחים נוספים כמו מודולים שפותחו ייחודית (זאפ \ KAMA, תמיכה בעברית וכד') עולים המון כסף...
האתר הזה מאוחסן בקיוי אני מאמין שהמחיר אחסון שלהם לחנות הוא לא ממש זול, הם דיי ותיקים בשוק אתה יכול להתקשר ולקבל הצעת מחיר וככה תוכל לבוא עם נתונים מבוססים יותר.
דבר נוסף - עיצוב גרפי מקצועי עולה לא מעט כסף, התאמות, הטמעות וכד' גם הם עולים לא מעט למערכת מג'נטו, אפילו אם זה עיצוב מוכן שנרכש ועבר התאמה לעברית זה יעלה לפחות 1000 שקלים ואם אין לך הרבה נסיון ואתה לא מכיר את המקורות הנכונים זה יכול להגיע גם להרבה יותר..
אני יכול להמשיך לפרט אבל אתה בטח כבר מבין שהמחיר שהוא דורש הוא יחסית הגיוני, אני הייתי מוכן לקנות את האתר אם לא הייתי רואה לנכון בעיות דווקא בתחום השיווקי של המוצרים...
שוב אני מציין - נכון שזה נשמע שיש לי קשר או אני מקורב איכשהו לליאור, אנחנו מכירים מכך שרכשתי ממנו בעבר כמה דברים אבל אין לי שום קשר למכירה הזו, זה לא קשור אלי ולא מכניס לי כסף

אני באמת בעד להביע דעות אבל צריך גם לדעת להביע דעה ולבסס אותה וחשוב יותר לקבל ביקורת בחזרה..