הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > פורום תיכנות

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-10-12, 13:55   # 1
dabi
חבר וותיק

מיני פרופיל

dabi לא מחובר  

שליחת אימיילים לרשימת תפוצה,רעיון וביצוע?

המטרה:
שליחת אימיילים כל יום אפילו מספרים פעמים לרשימת תפוצה של האתר שלי
הערכה :
בהתחלה באזור 300 אימיילים נגיד ...1000-2000....הרצון הוא לשלוח פעמיים ביום בערך
זה אומר בהתחלה 300 אימיילים בלילה ו 300 אימייל בצהריים
השערה לביצוע :
אומנם ראיתי מערכות כמו רב מסר ששולחות ככה,וכרגע אני צריך את החבילה השניה שלהם שזה אומר 130 בחודש ל 12000 אימיילים בחודש (300 אימיילים שאני שולח פעמיים ביום)....
אז כמובן שיש להם אופציות נוחות אבל.... רק על ההתחלה אצטרך לשלם 130 לא כולל מע"מ(הם דורשים תשלום ל 12 חודש מראש)..ואם ארצה לשלוח ליותר המחיר רק עולה...
הביצוע הרצוי :
PHP אני יודע, מה שחשבתי זה לשלוח נגיד 50-100 אימיילים כל פעם ולחכות 10 שניות ואז לשלוח עוד ...
השאלות הם
1)מה לגבי כניסה לאימייל של ספאם?כי אני אשלח כמות גדולה של אימיילים כל פעם ובסך הכל.. שזה כמובן הבעיה העיקרית שלי...
2)איך זה ישפיע על השרת? הפונקציה MAIL שולחת דרך השרת דואר של השרת ואז בעצם השרת עלול ליקרוס או שאם אני שולח מייל ששולח 100 קילו בייט גג ל 100 איש ומחכה 10-20 שניות ושולח עוד 100 זה כלום
3)מה לגבי זמן ריצה ארוך? חשבתי לעשות את זה או ע"י sleep ,שהלולאה תשלח ל 50-100 אימיילים ואז נעשה sleep של 10-20 שניות ואז נשלח לעוד וכן הלאה
האם הזמן ריצה הארוך לא יהיה בעייתי(הבנתי שאני אצטרך לשנות את זה בהגדרות השרת אבל עדיין)
4)כמה זמן אמורה לקחת שליחה של 50-100 מיילים שהמייל שוקל 100 קילו בייט בערך?

אשמח לעצות
תודה רבה!
נ.ב. אם מישהו מכיר
  Reply With Quote
ישן 08-10-12, 00:09   # 2
IgalSt
מנהל פורום, עסק רשום

IgalSt's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to IgalSt

IgalSt לא מחובר  

אומנם התשובה שלי לא טכנית, אבל מניסיון עבר - לשלוח אימיילים לרשימות תפוצה זה סיפור לא פשוט בכלל.

בעבר מצאתי את MailChimp ואני משתמש בהם לפעמים. הם פשוט מעולים ויש להם גם תוכנית חינאמית מאוד נדיבה שאני ממליץ שתבדוק.
  Reply With Quote
ישן 08-10-12, 00:27   # 3
IMNoob
חבר בקהילה

מיני פרופיל

IMNoob לא מחובר  

תריץ IEM על VPS פשוט ולא תצטרך לשלם לרב מסר דבר. ( http://www.interspire.com/emailmarketer/ )
תוסיף אפשרות להסרה מרשימת התפוצה ואת התנאים למניעת ספאם ותביעה בתחתית המייל שאתה שולח.
ממליץ לבדוק את ה-IP של ה-VPS לפני שאתה שולח את האימיילים האלה, לבדוק אם הוא לא נמצא ב-BLACKLIST דרך: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx

המיילים נשלחים לתיבת ספאם כשה-IP שלך מסומן ב-BLACKLIST כך שעדיף לך להשתמש ב-IP חדש כל תקופה מסוימת, זה תלוי מאוד כמה מיילים אתה שולח ביום/שבוע.

Last edited by IMNoob; 08-10-12 at 00:29..
  Reply With Quote
ישן 08-10-12, 20:10   # 4
dabi
חבר וותיק

מיני פרופיל

dabi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי IgalSt צפה בהודעה
אומנם התשובה שלי לא טכנית, אבל מניסיון עבר - לשלוח אימיילים לרשימות תפוצה זה סיפור לא פשוט בכלל.

בעבר מצאתי את MailChimp ואני משתמש בהם לפעמים. הם פשוט מעולים ויש להם גם תוכנית חינאמית מאוד נדיבה שאני ממליץ שתבדוק.
ממש תודה על האתר אני כרגע בודק את ה API שלו
המחירים שלו גם נוחים יחסית

ציטוט:
נכתב במקור על ידי IMNoob צפה בהודעה
תריץ IEM על VPS פשוט ולא תצטרך לשלם לרב מסר דבר. ( http://www.interspire.com/emailmarketer/ )
תוסיף אפשרות להסרה מרשימת התפוצה ואת התנאים למניעת ספאם ותביעה בתחתית המייל שאתה שולח.
ממליץ לבדוק את ה-IP של ה-VPS לפני שאתה שולח את האימיילים האלה, לבדוק אם הוא לא נמצא ב-BLACKLIST דרך: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx

המיילים נשלחים לתיבת ספאם כשה-IP שלך מסומן ב-BLACKLIST כך שעדיף לך להשתמש ב-IP חדש כל תקופה מסוימת, זה תלוי מאוד כמה מיילים אתה שולח ביום/שבוע.
500 דולר זה עולה...עדיף לי לשלם שנתיים לרב מסר,לא?

אשמח לדעת בכל מקרה על הפיתרון של שליחה דרך PHP רגיל,בהפסקות של שניות כמו שכתבתי בהודעה
האם זה לא אפשרי?או בעייתי
אשמח לעוד תגובות
תודה
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום