![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שיטה להרץ קובץ לזמן ארוך
אני צריך להריץ לולאת while ארוכה (בסביבות ה 500 פעם) עכשיו בשרת יש מגבלה של 30 שניות והוא על safe_mode מה שאומר שאי אפשר גם להגדיר ע"י ini_set תוספת זמן..
עשיתי מעין כמו שימוש בדפים עם LIMIT וכל פעם שהוא מסיים הוא עובד עובר חזרה לאותו דף עם GET שונה שאומר לו באיזה "דף" הוא נמצא.. אז הוא כאילו טוען את הדף מחדש ולא רץ הרבה זמן יש שיטה יותר טובה להרצת קובץ למשך זמן ארוך? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תנסה לדבר עם בעל השרת.. זה לא משהו שאתה יכול לעקוף לדעתי,
אם אתה רוצה משהו באמת נוח, לך על זה: תצור עמוד HTML שיציג לך כמה תוצאות עליך להריץ. תחלק אותם לעמודים (בערך 20 בכל עמוד) ומשם, תריץ קובץ AJAX שרץ על קובץ ותדפיס על העמוד, ברגע שזה מסיים, זה מציג שעמוד X מתוך Y הושלם, וממשיך לעמוד השני.. ככה שלא תצטרך לרענן ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תכלס זה לא השרת שלי (לי יש VPS אז יש לי איזה גמישות שאני רוצה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תאנוס את השרת בצורה הזו...סתם יעשה לך בעיות
# 5 |
I am root
|
נשמע לי שאתה צריך VPS בשביל מה שאתה מנסה לעשות.
גם אם תעשה עם AJAX , עדיין זה יקרע את השרת ויחסמו לך את החשבון אם המנהל שרת יראה CPU SPIKE מהחשבון. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי VPS..
שוב,זה ללקוח.. בגלל זה אני בכללי גם חושב על שיטות לשליחה אפילו מייל,שנשלח לאלפים איך אפשר לחסוך משאבים או לעשות צורה של הרצה יעילה |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אלו פעולות להרצה בCLI, לא דרך הWEB SERVER
הדבר שיותר בעייתי עם שליחת מיילים זה שסביר להניח שאתה תכנס לBLACK LISTS לרשימות תפוצה של יותר מכמה מאות מומלץ פשוט להשתמש בשרותים חיצוניים
# 8 |
מנהל ראשי
|
זה.. לא משנה,
אם תבנה ללקוח משהו לא יעיל וחברת האחסון "תפנה" אותו (כי הוא מעמיס על השרת בצורה שאינה סבירה).. אתה פשוט תחזור לאותה נקודה ואותה המסקנה: אתה המתכנת, אתה זה שמגדיר את הצרכים הטכניים של הלקוח בהתאם לדרישות שלו מהקוד שלך. משמע, או שהוא עובר לאחסון שיותר מתאים לצרכים שלו, או שאתה בונה בהתאם למגבלות של חברת האחסון. "לאנוס" (מונח שהשתמשו בו אחד החבר'ה מעלי) את חברת האחסון שלו זה לא פתרון - ורק יזיק ללקוח בטווח הארוך. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
בעבר הייתי צריך להריץ סקריפטים ארוכים על שרתים (היו באתר הזה מספר שרתי ווב) ועדיין על מנת לא להעמיס יותר מדיי עליהם השתמשתי בשיטה שגם אתה הגעת אליה. בצורה כזאת אתה כל פעם עושה chunk של פעולות ונותן לשרת כמה רגעים "להתאושש". אומנם כתבתי להתאושש עם גרשיים, אבל תחשוב על זה שכאשר השרת עמוס הוא מתחיל לצבור תורים של פעולות שהוא צריך לבצע: שאילות להריץ ב-SQL, פעולות ב-CPU, כתיבות ודיסק וכו'. כשאתה נותן לו כל כמה שניות מספר שניות התאוששות כאלה (אם השרת לא עמוס תמידית) הוא יסיים את התור שלו ותוכל להתחיל מתור קצר שוב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|