![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה משחקים ב Steam
אני מוכר משחקים שיש לי בסטים ויש לי אפשרות להעביר אותם לסטימים אחרים
העברת המשחק ישירות לסטים שלכם! (אני לא מוכר משתמש לסטים) Killing Floor כמות שיש: 2 מחיר: 10$ Half Life כמות שיש: 1 מחיר: 5$ Half Life 2:Episode two כמות שיש: 2 מחיר: 5$ Day Of Defeat: Source כמות שיש: 1 מחיר: 5$ Counter Strike Source כמות שיש: 3 מחיר: 13$ Dirt 2 כמות שיש: 1 מחיר: 13$ Dog Fighter כמות שיש: 1 מחיר: 5$ Portal כמות שיש: 1 מחיר: 5$ Nuclear Dawn כמות שיש: 1 מחיר: 10$ Left 4 Dead 2 כמות שיש: 1 מחיר: 15$ -Valve Complete Pack 2011- מכיל 24 משחקים!! Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal,Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead,Left 4 Dead 2, Portal 2 סה"כ החבילה שווה מעל 100$!! אני מוכר אותה ב 70$ מחיר מציאה! הנחות למי שיקנה כמה משחקים,העברה באמצעות PayPal יצירת קשר בפרטי או בסקייפ: ori_efrati132 מוזמנים לשאול שאלות גם פה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|