|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום רב!
לחברה גדולה בארץ שעובדת בשיווק ומכירות כרטיסי אשראי דרושים עובדים ונציגים! משרה #001 - מפנה לגיוס נציגים: *העבודה הינה חופשית ובזמן הפנוי, יכולה להתבצע מהמחשב בבית ומעבר בהתאם לשיקולכם ותבונתכם. העבודה היא עזרה בגיוס כוח אדם למערך נציגי המכירות שלנו. אם אתם מכירים חבר, בן משפחה, או יש לכם יכולת תקשורת טובה בלאתר אנשים(מגיל 18 ומעלה) אשר מחפשים עבודה תוכלו להרוויח מכך! - העבודה הינה מגיל 16 ומעלה(דרוש חשבון בנק להעברת כספכם, למעט מקרים בהם אין אפשרות ואז ניתן לפרט לי בפרטי ) - השכר ניתן על כל אדם שאתם מפנים ואשר תקין לגיוס. ( פרטים נוספים על סכומים ועוד ניתן לקבל ממני בפנייה בהודעה פרטית או במייל ) - אני כרגע מחפש מספר מפנים בודדים שיעבדו מולי ככה שרק הכי רציניים יתקבלו. במידה ואתם מעוניינים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה פרטית בפורום. או במייל: jobfoyou@gmail.com משרה #002 - נציגי מכירות לכרטיסי אשראי: * שיווק ומכירות של כרטיסי אשראי ברשת מוכרת אשר פרוסה בכל רחבי הארץ! - העבודה מגיל 18 ומעלה בלבד. - העבודה הינה על בסיס שכר חודשי+בונוסים על מכירות. - העבודה הינה באזור מגוריכם ובמשמרות מותאמות ונוחות. - אפשרויות קידום עתידיות! במידה ואתם מעוניינים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה פרטית בפורום: או במייל: jobfoyou@gmail.com בהצלחה! Last edited by KVM; 06-07-12 at 22:58.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|