|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מחפשים עבודה לחופש הגדול? אנחנו מחפשים אתכם!
בס"ד
שלום לכל בני הנוער היקרים, יחד עם החופש, הקיץ והים, מרביתכם מחפשים עבודה לחופש הגדול- והמשרה הבאה ממש עבורכם! דרישות מקדימות:
הדרישות לא גבוהות, מתאים בתור עבודה נוספת וצדדית, היות ואין אנו מחייבים אתכם בשעות עבודה מסויימות- ככל שתעבדו ותשקיעו יותר- תרוויחו יותר. מעוניינים לשמוע פרטים נוספים? נא לפנות בהודעה פרטית ו/או להגיב בדיון בצירוף גיל ואזור מגורים ואנו ניצור קשר עם המתאימים.. בהצלחה ![]()
# 4 |
חבר וותיק
|
מעוניין מאודדדדדדדדדדד!!!!!
# 8 |
חבר בקהילה
|
אזור מגורים: ירושליים והסביבה שם : אלון דיין מייל : alond9990@gmail.com יש ניסיון בבנית אתרים |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שלום לך.
אשמח להצטרף ולהיות חלק נקר מן חברתך. בן 15 מאזור המרכז. אוכל לשוחח ולשכנע אנשים אך ורק דרך סקייפ/מסן או פייסבוק, אך לא פלאפון. יש ידע בפייסבוק, אך אינני הבנתי את כוונך בנוגע לבניית אתרים. אשמח לעוד פרטים, תודה.
# 10 |
חבר בקהילה
|
בן 17 יש לי ידע נרחב בבנית אתרים כמו כן יש לי חברה
מאזור אשדוד http://www.nextack.com/ אשמח לעבוד בחופש הגדול אני רציני מאוד ואחראי יש לך תפרטים שלי בהודעה פרטית |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|