|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אני אקח לתשומת ליבי את כל הערות של הגולשים כאן, הרי בשביל להצליח צריך לשמוע את כל הביקורות גם אם הן רעות .
אשמח לעוד ביקורות ושיפורים ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אתר פצצה, רק תשנה עיצוב והאתר יהיה מושלם
![]() Last edited by ServerSeller; 17-04-12 at 20:29.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
העיצוב ישופר בהקדם האפשרי .
אשמח לדעת : 1 . האם כאשר אתם מעלים תמונה, היא עולה מהר או לאט ? 2. נוחות העלאת התמונה, כאשר אתם מעלים את התמונה נוח לכם ? 3. איך התיכנות של האתר, מבחינת פונקציות ואפשרויות ? 4. איך המערכת ברקוד שבאתרינו ( מערכת זו מאפשרת למעלה לצפות בתמונה שהוא העלה דרך מכשיר הפלאפון באמצעות סריקת ברקוד ) ? 5. מה צריך לשפר באתר, מה יוביל אותי להצלחה ? Last edited by KriZza; 17-04-12 at 22:56.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
באמת שאני לא מבין מה הסיבה להעלאות אצלכם תמונות?
אני כן מבין למה לא להעלאות אצלכם .. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני כן מבין למה לא לקנות ממך תיכנות .. איך אתה מרגיש שאמרתי לך את המשפט הזה? זה בדיוק כמו שאמרת לי בהקשר שונה . אני ביקשתי ביקורות על האתר, לא ביקשתי שתעלה תמונות . לא משנה איזה סיבה אני אגיד לך למה כדאי לעלות לאתר שלי אתה לא תעלה . כל אחד והחלטותיו, זה שאתה לא מעלה אצלי, זה לא אומר שאתה צריך לדבר כך . עוד ? |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם לא היית נפגע (מה שלא היה בכוונת תחילה) היית עוצר רגע ועוזר לי להבין למה כן ? כעיקרון מה שקיבלת בתור תגובה ממני הוא שהאתר שלך לא יחודי, בתור הצעות לשיפור, תוכל לשפר את העיצוב, להוסיף ממשק AJAX ולהשקיע בקידום .. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שנתת לי עכשיו תגובות לשיפור הייתי יכול לעשות בתגובה הקודמת ולא הייתי אומר כלום, הייתי אומר תודה ואני אשפר . תשים לב אפילו אמרו אנשים כמה הערות ואני מפנים ומבצע את הערות שלהם . תודה לך . |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חסום
|
אתר מדהים
![]() דומיין מתאים ומערכת טובה מאוד. עיצוב וקידוד גם הם מאוד טובים. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה עיצוב נורמלי בממש זול, אתה יכול ליצור איתי קשר בPM.
סה''כ דומיין מושלם לתחום לדעתי, העיצוב באתר דל מאוד ומשעמם לי אישית את העין. הוספת העלאות לא עובד... בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|