|
![]() |
# 1 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
כל תגית שיש לה תג סגירה, התוכן שלה נכנס טאב אחד פנימה. אני רואה את זה מייושם יפה מאוד ב-HTML פה. מה שכן, אכן מדובר בעיצוב פשוט מאוד ואין יותר מדיי על מה לתת ביקורת, חוץ מאולי הנקודות הבאות: קוד ה-css אכן לא מעוצב יפה. ב- Features ו-Prices האיקון שלידן מיושר לא נכון אנכית. בכלל, הייתי מיישם את האייקון כתמונת רגע אולי ולא כ-img. כמו כן, את החלק של ה- prices הייתי משנה ככה. מ- HTML קוד:
<ul> <li class="money">Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> <li class="money">Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> <li class="money">Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> <li class="money">Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> </ul> HTML קוד:
<ul class="money"> <li>Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> <li>Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> <li>Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> <li>Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text Text </li> </ul> |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
Last edited by אביב; 03-04-12 at 10:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
בכל אופן, זה לא עקרוני. גם חשוב לזכור שאחרי שמחברים את החיתוך עם קוד צד שרת, כל הסדר היפה הזה בכל מקרה מתבלגן |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|