|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום חברה,
לעבודה רצינית עם תשלום חודשי קבוע או לפי פרויקט, דרוש תותח במערכת וורדפרס, למי שיש ניסיון אפילו בסיסי בעיצוב ו/או קידוד יתרון. אני אחראי על מספר רב של אתרים בעולם (כמה עשרות) ולפרויקטים גדולים יותר שאני עובד עליהם עכשיו (כולם כוללים מערכת וורדפרס בתוכם). ואני מחפש פרילסנר שיוכל לעבו איתי באופן רציף על תחזוק והקמה של אתרים נוספים. העובד צריך להיות מסוגל להשקיע לפחות 10 שעות בשבוע (כמה שיותר יותר טוב) ובאופן קבוע. אשמח אם תפנו אלי בפרטי כדי שנוכל להכיר אחד את השני ולארגן פגישה. אופיר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני מצטרף להצעה של חיפוש מומחה וורדפרס . יש צורך בהבנה גמורה בוורדפרס כולל תיכנות תוספים ובניית תבניות מאפס ( מי שיודע רק ישור תבניות בבקשה לא לפנות ) .
אשמח לקבל הודעה פרטית ממתאימים עם מספר עבודות להתרשמות.
# 3 |
חבר מתקדם
|
שלום,
אני מתכנת תבניות לוורדפרס מזה כמה חודשים ואני מכיר את המערכת ויודע לעבוד איתה. אשמח לעבוד איתה בהקמה של אתרים חדשים ובתחזוק קיימים. אתה מוזמן ליצור עמי קשר במייל: eliran2313@gmail.com או בסקייפ elirane2313 אני זמין במייל כל היום, זה כמו פלאפון בשבילי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|