|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
CEO at Foxfort Ltd
דירוג מסחר: (0)
|
![]() היי,
אני מחפש מתכנת PHP לביצוע פרויקט ארוך טווח של כ 2 חודשים, אשר מאוד חשוב לי אישית. פרויקט מאתגר איך כייפי למדי. שפה עברית. לא כולל דברים כמו סליקה או תשלומים און ליין. הפרויקט כולל PHP ו AJAX ברמה גבוהה. כולל עבודה ב HTML ו CSS ליצירת עמודי משנה (יש כבר 10 מרכזיים מוכנים). תקציב נאה. בונוס בנוסף לסכום שיסוכם על השלמה מהירה של הפרויקט ובאיכות גבוהה. עיצוב מהנה לעבודה ובנוי בצורה מעולה ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------ דרישות כלליות - עבודה מולי בתור מנהל הפרויקט (מתכנת PHP בין היתר) - 2 עד 3 חודשים לפרויקט + אפשרות להמשך תחזוק ושיפורים בתשלום. - הוצאת קבלה על התשלום שתקבלו - התשלום על הפרויקט באמצעות פייפאל \ העברה בנקאית. - פרילאנסרים בלבד. גילאי 16+ בלבד. - תקשור באמצעות MSN Messenger בלבד (שום תוכנה אחרת) באופן שוטף על בסיס יומי \ דו-יומי - חובה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ דרישות טכניות - נסיון מוכח של 3 שנים + וידע מעולה ב PHP - הבנה באופטימיזציה - שליטה והבנה אמיתית באבטחת PHP בעת התכנות. - שליטה מלאה בבניית דפים עם HTML\CSS היות ויש דפים שצריך לעצב עם HTML, אם כי יש הרבה מאוד דפים מרכזיים שכבר מוכנים. - ידע ב AJAX ו jQuery - חובה שליטה מלאה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ שוב מציין: - זמינות (זמן פנוי). אם אין לכם זמן לפרויקט של מספר חודשים עם כמה שעות עבודה כל יום - העבודה לא מתאימה עבורכם. עונים על הדרישות? אנא אל תבקשו ממני ליצור עמכם קשר, אלא לחלופין: אנא שלחו את הפרטים שלכם למייל dennis@hype.co.il אנא ציינו נסיון (+ לינקים לפרויקטים), אם אתם עונים על כל הדרישות, את כל הפרטים אודותיכם, ואת המסנג'ר שלכם כמובן להמשך התקשרות. אני אוסיף את מי שנראה לי מתאים למסנג'ר ונמשיך - אשלח לכם אפיון ונסכם על מחיר, לאחר מכן נפגש ונחתום על חוזה (כבר מוכן). תחילת עבודה מיידית. (עבודה מהבית, אין צורך להגיע למשרד). תודה רבה! ![]() מי ששלח מייל מוזמן להגיב פה על מנת שאדע לקשר את המייל לשם משתמש שלכם כאן ולוודא שהמייל אכן הגיע וקראתי אותו.
ברכה Last edited by Dennis Ray; 29-02-12 at 00:16.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
CEO at Foxfort Ltd
דירוג מסחר: (0)
|
החיפוש נמשך - מוזמנים לשלוח מייל \ הודעה פרטית בפורום עם המידע הרלוונטי
![]() למי ששאל - אפשרות לקבל שכר חודשי שיסוכם מראש. או לחלופין כפי שצויין, תשלום אחד על כל הפרויקט. (הבונוס הכספי נשאר). (תגובה באישור מנהל).
ברכה Last edited by Dennis Ray; 29-02-12 at 16:33.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|