|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
הצגה | Bronz - עזרים לבוני אתרים, אתר שימושי
שלום לכולם ![]() היה לי קצת זמן פנוי אז הרמתי מין אתר קטן שיכול לעזור לכמה וכמה פה אני בטוח ![]() באתר תוכלו למצוא עזרים כמו: בדיקת מיקום בגוגל, בדיקת דרוג Alexa, היפוך טקסט ועוד. מקווה שעזרתי לכם, גם אם זה בקטנה ![]() bronz.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
למה אני צריך את האתר שלך ?
למה לא להסתכל בגוגל פשוט ? למה להשתמש בהיפוך טקסט אצלך ? תענה על השאלות האלו. בסך הכל זה נראה אתר בלי מודל עסקי אפשרי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
וואלה נחמד,
עם כמה מאמרים שימושיים זה יהיה בהחלט אתר מאוד שימושי. ואגם.. לכולם אתה אומר אותו הדבר "אין מודול עיסקי" למה ולמה ולמה... ראית את האתרים שלך לפני שאתה מדבר? לדוגמא אתר העלאות שבנית? או אתר תדמית? אז לפני שאתה נותן ביקורת על אחרים תיתן לעצמך ביקורת. ערב טוב.
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מודל עסקי הוא תכנית ברת קיימא שמאפשרת לו להרוויח כסף. גם גוגל אדסנס יכול להיות מודל עסקי, וגם מכירת שירותים מסוימים בתשלום מינוי. גם לאפל וגם לגוגל יש מודל עסקי. האחת מוכרת מכשירי טכנולוגיה והשנייה מכניסה פרסומות לאתר האם שלה. שתי החברות האלו מרוויחות. מודל עסקי נכון הוא מודל עסקי שמיטיב עם הגולשים, מחד, ומכניס כסף לקופת הבעלים מאידך. את האתר של פותח האשכול דווקא אהבתי, ואהבתי מאוד. הוא נראה אתר נפלא, אך את האתר הנפלא הזה יהיה לו קשה מאוד לתרגם לרווחים. המודל העסקי של האתר שלי הוא מכירת שירותי פיתוח האתרים שלי. האתר שלי מרוויח המון. אין לי אתר העלאות. בניתי אתר העלאת תמונות ללקוח בעבר, וזהו. אולי אתה מבלבל ביני לבין מישהו אחר ? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תוסיף עוד תכנים,
את האפשרויות שיש לך באתר יש בעוד הרבה אתרים אחרים. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ממש מסקרן לשמוע על המודל העסקי של העסק שלך
![]() |
# 8 | |||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() אני לא מכריח אף אחד להיכנס חבר, התפנה לי קצת זמן מעבודות והתחלתי לתכנת שם מערכת מדריכים לבניית אתרים אולי זה יביא קצת תנועה לאתר ![]() אם הסימן - מופיע, משמע אתה לא קיים במילת המפתח הנ"ל. תודה לכולם, שוב אני מזכיר אין לפרוייקט מטרות רווח ( אומנם מוצבות שם מודעות אדסנס אבל ללא רווחים ) האתר הוא בעיקר לפאן האישי שלי. סופ"ש מעולה ! |
|||
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל מצד שני אתה צריך להבין שלא כל אתר מנסה לכבוש את הרשת,בטח ובטח שלא עם השוואות לגוגל ודומיהן. אם הוא היה פותח אתר בתבנית של עסק (אחסון אתרים,מכירת דומיינים או כל שירות אחר) אז אולי התגובה שלך הייתה רלוונטית. יש כאלו שפשוט בונים אתר ומעלים לרשת,למעלה אצל רוב חברי הפורום זה כך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|