![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מירכוז בCSS
שבוע טוב,
כיצד ניתן למרכז div שיש לו מאפיין float:right? ניסיתי ללא הצלחה: PHP קוד:
# 2 |
חבר וותיק
|
תגדיר WIDTH (לדעתי)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
width:auto
כברירת מחדל לא? בכל אופן ניסיתי גם את זה ללא הצלחה: PHP קוד:
# 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אתה מעוניין למרכז אותו ביחס לאבא שלו או את התוכן שלו?
אם אתה מעוניין למרכז אותו אז כמובן שאתה לא יכול, בגלל שהגדרת לו float:right. אם אתה מעוניין למרכז את התוכן, אז כרגיל עם text-align:center |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כן..אין שום דרך לעשות את זה?
אני מנסה לעשות תפריט נפתח בסגנון הזה: PHP קוד:
# 6 |
חבר בקהילה
|
תנסה עם margin:0 auto; למרות שאני לא חושב שזה יעבוד, הגדרת float זה "דורס" את כל השאר.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שאתה מגדיר float אתה לא יכול למרכז אותו.
בCSS הוא פשוט זז כל הדרך לשמאל/ימין. נסה לא להשתמש בfloat לתפריט שלך זה מן הסתם יפתור את הבעיה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אבל אם תכניס את כל הדיב(ים) שמוגדרים לתוך דיב מסויים עם רוחב וmargin 0px auto אני חושב שזה יעבוד, תנסה
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אבל אתה בעצם סותר את עצמך כשאתה נותן float (הגדרת אלמנט כצף לצד כלשהו) ומנגד מעוניין ליישר אותו למרכז. יש אפשרות לא להשתמש ב-float לפתריט מהסוג הזה. את זה תוכל לעשות עם display:inline-block עם fallback ל-IE7 (במידת הצורך) ל- display:inline. דוגמה תוכל לראות במימוש שלי לתפריט הימינה העליון ביותר (אפור) פה |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
הסתדרתי על משהו אחר..
תודה לכולם!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|