|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום.
אני מוכר אתר חדש: תסתכלו קצת באתר כדי להבין את מה שכתוב בהמשך. www.Videonim.com באתר יש סרטונים, וכדי לראות סרטון צריך ללחוץ על הריבוע השחור, לשתף (בפייסבוק), ואז אפשר לראות את הסרטון. מאפיינים מיוחדים: 1) כאשר אדם לוחץ על הריבוע השחור, הוא בעצם עושה לייק לעמוד אוהדים בפייסבוק. (אם הקטע של הריבוע השחור לא מוצא חן בעיניכם, אפשר לשנות את זה ל"לחצו על הלייק" ואז במקום הריבוע השחור מופיע כפתור לייק. אפשר לשנות את זה תוך שניה בלי בעיה באדמין של האתר). 2) בצד שמאל של האתר, יופיעו סרטונים רנדומליים מהאתר כולל תמונה וכותרת (כאשר אדם רואה סרטון באתר, סיכוי מאוד גדול שהוא יכנס לפחות לעוד סרטון אחד מתוך הסרטונים שבאתר דרך הרשימה הרנדומלית בצד שמאל). 3) להוסיף סרטון זה בדיוק חצי דקה ובלי שום סיבוכים! ככה מוסיפים סרטון (תראו תמונה): http://img839.imageshack.us/img839/8840/42309052.png 4) אתר כזה מכניס הרבה מאוד כסף! הוא מפרסם את עצמו כל הזמן בלי הפסקה (כאשר צופה עושה "שתף" כל החברים שלו בפייסבוק יראו את הסרטון, הרבה מתוכם יכנסו ויעשו שתף, חברים של כל אחד מהם יראו את הסרטון וישתפו, וכך הלאה). כך שאתר כזה לא דורש שום פרסום מצדכם, הוא מפרסם את עצמו, ורק יותר ויותר מיום ליום. האתר יתחיל בכמה מאות מבקרים ביום, תוך שבוע יגיע לכמה אלפים ביום, ותוך מספר שבועות יהיו לכם עשרות מבקרים בכל יום! כל זה מבלי לפרסם את האתר כלל! כפי שאמרתי מקודם, האתר מפרסם את עצמו, דרך פייסבוק. 5) האתר באנגלית, כך שהוא מתפרסם בכל העולם - בכל הארצות! 6) אל תשכחו, שכל צופה בסרטון מכניס לכם לייק חדש לעמוד פייסבוק שלכם... עכשיו, אחרי שראית וקראת, אתה אמור להבין את הכוח והעוצמה של האתר הזה. אם אתה עדיין לא מבין, אז האתר הזה לא בשבילך, ואתה מתבקש להפסיק לקרוא את הפוסט! אם אתה עדיין קורא, זה אומר שאתה מבין את הפוטנציאל של האתר ואתה מעוניין בו. אם כך, תשלח הצעת מחיר (כמובן שאפשר גם לשאול שאלות) למייל: Contact@Skayon.com אני מבקש לא לשלוח הודעות פרטיות או תגובות - רק אימייל: Contact@Skayon.com עם קניית האתר, מקבלים גם את הדומיין (כתובת) ![]() Last edited by Webmaster; 29-12-11 at 19:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אפשר לקבל הצעת מחיר ???
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לא שאני בא להרוס לך, אבל למה לי לשלם יותר מ 100 - 200 ש"ח על האתר והדומיין ??
האתר לא מקודם ואין בו שום דבר מיוחד אבל יכול להקים כזה אחד לבד בתוך שניות. מה היתרון לקנות ממך ?? תודה
# 5 |
חבר בקהילה
|
האתר לא צריך להיות מקודם.
רק פתחתי אותו לפני כמה ימים, וזה הסטטיסטיקות שלו (התצלום מלפני רבע שעה): http://img252.imageshack.us/img252/6554/84891171.png |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש לי גם אתר כזה, אל תטעה אנשים.
כדי שיהיו הרבה כניסות צריך פרסום מסיבי יום יומי. בהצלחה
# 9 |
חבר מתקדם
|