הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 02-12-11, 12:49   # 12
אדיר
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

אדיר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי abshipping צפה בהודעה
למדתי את התחום מספרים, אינטרנט ובעיקר ניסיון!,
אין לי תעודות, וגם לא תארים והסמכות - למדתי מעצמי.

יש לי ניסיון רב בגלל הידע שצברתי במהלך השנים.
עבודות קודמות? אני לא חושב, אולי איבטחתי פה ושם כמה וכמה שרתים אבל לא באופן מסחרי - אלא באופן אישי.

המלצות דווקא יש לי מלא,
אתה יכול ליצור קשר עם אחד אחד מהאנשים שניהלו וכתבו ב-milw0rm פעם, וגם ב-Null-Bytes.
יש לי טיפה מוניטין ב-SecurityFocus.

אבל לא נראלי שאתה עומד לקנות - בגלל היותך מאבטח - אז למה שאלת?
שים לב שעל חצי מהשאלות לא ענית בכלל או ענית בצורה עקיפה, אני מאמין שאני מבין למה.
שאלתי כדי להבין משהו בעצמי וכדי להבהיר אותו גם לשאר המשתמשים כאן, העניין הובהר.
תודה רבה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי NextWebs.Net צפה בהודעה
תתפלא, אני מכיר מאבטח שהתחיל את התחום בלמידה עצמית תוך שנה שנה וחצי הוא נהיה בין האקרים והמאבטחים הגדולים. מצא באגים בוואלה שופס ובעוד המון אתרים שמשקיעים המון כסף באבטחת מידע,הבחור בן 18 והתחיל לעבוד בתור מאבטח של האתר הורדות נט ועוד אתרים שאם אני יגיד לך את השם אתה לא כלכך תאמין אז אני נמנע . וכן את כל התחום הוא למד לבד בלי כל הקורסים שיש היום ולא היה לו ניסיון של שנים אבל תוך שנתיים היית לו הכנסה של מאבטח שיש לו וותק של 20 שנה.

8 שנים של ניסיון לא באים "ברגל" ואני בטוח שאם באמת יש לך ניסיון של 8 שנים אתה לא תשב ותאבטח שרת שאמור לקחת יומים של עבודה בחינם אתה מסכים איתי?
רוצה שנגלה לך כמה סודות?
אין שום בעיה ללמוד בצורה עצמאית, זאת הייתה בסה"כ שאלה לבחור שטוען שיש לו 8 שנות ניסיון (בהנחה שהוא לא נכנס לתחום בגיל 6), לא אמרתי שחייב ללמוד במוסד אקדמאי כלשהו (בשלב מסויים כדי להמשיך להתפתח כנראה שכן, אבל בסדר).
אתה מכיר מישהו מתוך שנה וחצי נהיה בין ההאקרים והמאבטחים הגדולים? אני בספק עד כמה אתה מכיר את התחום כדי לקבוע את העובדה הזאת, כנראה שאתה טועה.
הוא מצא באגים באתרים גדולים? כל הכבוד, אבל זה לא אומר כלום.
הוא ביצע עבודות כמאבטח באתרים גדולים? כל הכבוד, אבל גם זה לא אומר כלום, אתה לא יודע כמה אתרים גדולים מעסיקים חאפרים (אין לי מושג על מי אתה מדבר אז כמובן שאני לא אומר עליו שום מילה, אני מציין עובדות באופן כללי כמובן).
ללמוד לבד זה מצויין, בתחום הזה זה אפילו נחוץ במיוחד, אבל ההודעה שלי באה כדי להבהיר נקודה מסויימת ספציפית לפותח האשכול ולאנשים שקוראים את כל ההצעות שלו,
לא באתי סתם להתעניין, כמו שהוא ציין אני מתעסק בתחום גם בעצמי (גילוי נאות) ואני לא שואל כי אני רוצה לרכוש ממנו את השירות.
מי שצריך להבין אני מקווה שהבין - על פי השורה האחרונה בהודעה שלך, אני שם לב שגם אתה הבנת את העניין פחות או יותר.

Last edited by אדיר; 02-12-11 at 12:55..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום