![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה | שאילתא
HTML קוד:
SELECT DISTINCT COUNT(ID) AS number, PageCode FROM entries WHERE PageType = 2 ORDER BY number DESC אני רוצה להשיג את 10 הדפים הכי נצפים מסוג 2 (PageType) השאילתא מחזירה לי רק שורה אחת וגם היא לא הדף הכי נצפה
# 3 |
חבר על
|
לא הבנתי בכלל מה עשית בקוד, הקוד צריך להיות משהו כמו
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
המטרה שלי היא להגיע לדפים הכי נצפים מסוג דף 2 (pagetype) , ה-count נועד לספור את מספר ה-ID של הכניסות לדף מספר X
הטבלה בנויה כך : ID IP TIME PageType PageCode אני צריך לשלוף את הקוד דף של 10 דפים מסוג 2 שיש להם הכי הרבה צפיות (יותר שורות בטבלה) השאילתא שרשמתי כאן דיי מאולתרת כי ניסיתי המון ניסוחים שונים ולא הצלחתי להגיע לתוצאה שאני צריך
# 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אני אנחש ששדה ה-ID זה מזהה ייחודי של העמוד.
אני לא רואה באיזה שדה אתה שומר את כמות הצפיות שלך. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הטבלה עצמה היא כמות הצפיות
# 7 |
חבר מתקדם
|
שיטה די עקומה לספור צפיות לפי דעתי.. אבל זה צריך להיות ככה:
קוד:
SELECT COUNT(*) AS number, PageCode FROM entries WHERE PageType=2 GROUP BY ID ORDER BY number DESC
# 8 |
חבר בקהילה
|
aמוזמן להציע דרך משלך אני פתוח לרעיונות שונים
# 9 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
נראה לי שאיתי התכוון לכך (ואני מסכים איתו) שזה בזבזני על כל צפיה להכניס רשומה חדשה ל-DB, ואח"כ לכמת אותן.
לחילופין היה כדאי פשוט להחזיק מונה שאתה מוסיף לו +1 כל צפיה. מה שכן, צורת עבודה כזאת הכרחית במצבים בהם אתה רוצה לאגור גם מידע על הצפיה עצמה (כמו מה שאתה עושה: IP, תאריך ושעה וכו'). |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
והשאילתא של איתי לא עבדה כמו שרציתי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|