|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
+ מערכת ה-TOURS + מערכות ניתוחי פעילות גולשים + + + + ..... יש נטייה לחשוב שזו מערכת מאמרים WORDPRESS ![]() |
|
![]() |
# 25 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עובדים בחברות רציניות אלו אנשים שלמדו מספר שנים ובעלי תואר בעיצוב. גם חברות כאלו לא מקבלות אנשים עם וותק של פחות מ10 שנים בדרך כלל, לפיך ילד בן 16 לא יעבוד בחברה כזו. |
|
![]() |
# 27 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה אולי מחירים של ילדים בני 16-18 שרוצים להרוויח קצת כסף לביזבוזים בחופש הגדול.. לך תבדוק את המחירים בין החברות הרציניות ותחזור אלי עם תשובה. כי עם המחיר בא המקצועיות, האיכות, האחריות והשירות. וכמו שאמרתי, אם אתה מוכן לעבוד על אתר בסדר גודל כזה במשך חצי שנה - שנה בשביל 5000 שקל (שזה יוצא כ 40 שקל ליום ואף יגיע גם ל 10 שקל ליום כי עם אתר בסדר גודל כזה גם באה התמיכה והאחריות וכל הנלווה מסביב) אתה מוזמן... זאת בעיה שלך כבר |
|
![]() |
# 28 |
חבר על
|
אני די בטוח שפותח האשכול לא באמת מתכוון למערכת ברמה כזאת עם קודים וייעול הקודים בדיוק כמו של האתר NRG, אם כן - אז באמת המחיר יהיה בהתאם (ולא כמו שכתבו פה "5000 שקל").
לעומת זאת כל שאמר את המחיר בסביבות ה5000 ש"ח הוא כמובן הבין/חושב שפותח האשכול התכוון שבסה"כ הוא מעוניין במערכת שתיהיה דומה עם אפשרויות דומות וכו'... לנושא - קשה לי להעריך את השווי כי באמת שלא ראיתי את כל האפשרויות שבמערכת, אני בטוח שהיא סה"כ מערכת די מורכבת ולא בסיסית. |
![]() |
# 29 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|