![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
לכל בעלי האתרים הצעה שווה
שלום לכולם
אני רואה שכולם משתמשים בחברות פרסום שמשלמות לכם קצת על כל ליד אז רציתי להציע לכם לנסות לעבוד דרך חברה נורטקון בטח אתם מכירים את הפרסומות ואתם מפרסמים אותם דרך חברות אחרות ( שאומרות שיביאו לכם 80 אחוז ובפועל זה אולי 50 אחוז... ) אז מה שאני מציע זה לעבוד ישירות דרכנו ולקבל 23 שקל לליד ואתרים גדולים גם יגיעו ל 30 שקל לליד ניתן לראות דוגמאות לפרסומות ב www.siz.co.il (בצד ימין ליד הלוגו) כולם בטוח מכירים את הפרסומות. יתרונות מול מתחרים: · אחוזי הרשמה הגבוהים ביותר בשוק התוכן הסלולרי · קמפיינים קריאייטיבים וייחודיים לנו בניגוד ל"זוועות" אצל המתחרים · וותק- קיימים כאן לפני כולם וסביר להניח שגם אחריהם · משלמים מחיר אמיתי לליד שלא כמו בחברות אחרות: מבטיחים סכום מופרח ואז מדללים את כמות הלידים האמיתית (יש להם את האמצעים). · אחרי תקופה של חודשיים בוחנים את איכות הלידים ובמידה שהכל תקין מעלים את המחיר לנרשם, בהתאם לכמות הלידים פר חודש. · יש תמיד למי לפנות ותמיד אפשרות לבדוק מה המצב עם החשבון בכל רגע נתון (מפיקים עבורם ממשק נוח וקריא) להרשמה: http://www.wap.co.il/c/index?page=sign_aff#top&m=siz * בבקשה לפנות אלי רק אתרים עם מעל ל- 2000 גולשים שונים ביום* לכל מי שרוצה פרטים נוספים ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית או ליצור קשר בדרכים הבאות: email/messanger - adamdo_14@hotmail.com או במספר 0508227279 אדם. Last edited by adamdo; 19-07-11 at 02:18.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
גם אני חושב ככה... החברות האחרות ממש לא כמו שאתה מתאר.
למרות שתמיד יש את החברות שדופקות אותך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|