![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | פורום
שלום לכולם,
אני מוכר את הפורום הבא: www.Jerk.co.il עיצוב יש תכנות יש (מערכת ipb1.4) משתמשים בקטנה וטיפה מנהלים אחסון - אני לא מוכר דומיין - פג ב: 19/06/2012 שפשר להגיד עוד שנה כי הוא נקנה לפני 11 ימים קצת פרטים: מערכת מאוד נוחה העורך שם הוא עורך עשיר, הפאנל , מאוד נוח, אפשריות שנוספו: צביעת פורומים (לתת צבע לפורום מסויים) ומחיקת ספאמרים מתחרים - למחוק את כל ההודעות של משתמש מסויים חסמתי את כל חורי הפריצה שאני מכיר + אבטחה מהצד למערכת עצמה הוספתי הצפנה קטנה של פרטי המסד (ככה שרק מי שיודע להתעסק בPHP ועם רמה לא נמוכה, צריך לחפש בתוך הקבצים ולמצוא את ההצפנה(בעייתי למצוא את זה)) הפורום מעוצב מאוד יפה, נוספו: הזנות RSS, מפת האתר(HTML), מפת האתר (XML), מודים יחודיים למערכת, גירסה קלה ועוד המון דברים ! אני אשמח לשמוע מחירים, אין לי מחיר קבוע אני מקבל בפייפל והעברה בנקאית בקנייה מקבלים: PSD של החלק העליון, מסד נתונים וקבצי המערכת חיים . #-- אני טיפטיפה קידמתי אותו בגוגל |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
מחיר?
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אוקי אני מחכה להודעה ממך
שאלות שיעניינו את כולם: סיבת מכירה? יש אפשרות לשנות את הלוגו? כמה יעלה הפורום בלי הדומיין?
# 8 |
חבר וותיק
|
הפורום בלי הדומיין יעלה 90 שקל פחות
כן אפשר לשנות את הלוגו סיבת מכירה - חשבתי שיהיה לי כיף לנהל פורום רק אני לא כל כך נהנה מזה .. כניסות - בקושי, רווחים - לא פתחתי אותו למטרת רווחים סטטיסטיקות: קיימים 112 משתמשים רשומים, 2,900 הודעות בכל הפורומים, 953אשכולות במערכת, 22 קטגוריות ו173 פורומים במערכת האתר ---------------------- גיא אני מוריד ICQ ---------------------- דרך אגב, הוספתי גם את הדברים האלה: עמוד ראשי • מאמרים • עזרים • חיפוש גוגל • זכויות יוצרים • צוות ניהול • בדיקת אייפי • עריכת חתימה • עריכת פרופיל אישי • לוח חודשי • אודות • תנאי שימוש הם נמצאים למטה בצד של הסטטיסטיקות Last edited by Haimz; 28-06-11 at 21:03.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
זה כאילו אתה מוכר מערכת, נכון? אם כן לפני שנתיים עשיתי השוואה גדולה בין מחירי מוכרים שונים של IPB חינמי. אני יכול להמליץ לך על איזה מחיר ללכת.
חוץ מזה כל דבר נוסף למערכת שווה עוד כסף, (לדוגמה דומיין, המודים שתיארת, כניסות, קידום, תכנים) למרות ההודעה המפורטת, אני לא מעוניין לקנות, רק לעזור לך ![]()
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|