מה הקשר בין עובדות שלך למה שאני רשמתי.?!?
1. די באמת לא חשבתי שאתרים צריכים קידום.
2. יש אנשים עושים מזה כסף, לומר שאתה לא יכול ללמוד את זה במעט זמן אתה טועה . לומר שזה לא מקצוע(אם בכלל) פשוט יחסית לכל דבר אחר שקשור בתכנות וכדומה אז גם אתה טועה. והכי חשוב כל אחד יכול ללמוד ... לא צריך להיות גאון.
3. די אתה רציני זמן שווה כסף ממש פניני חכמה... הלמידה הזו שווה פחות ופחות כסף כי יותר ויותר אנשים יודעים לעשות את הקידום הזה שאתה מדבר עליו.
4. ילדים לומדים את זה בקלות אין להם שום מגבלה שלך יש אתה בא לקנות סלון אתה צריך חומרים, כסף התחלתי... כאן אתה לא צריך כלום. יעילות לא משחקת תפקיד אצל הילדים שלומדים את זה מבחינתם זה סופר יעיל, קודם א משלם לאף אחד כסף דבר שני יש לי גם ככה זמן אז במקום לשחק פיפא אני יקדם את האתר שלי.
5. אם היית שם את כמות הכסף שהיו רוצים ממך על הקידום של האתרים שיש לך בחתימה היית כל הזמן בהפסדים. ואם היית מפסיק לקדם את האתרים היית מפסיד את כניסות מגוגל לטובת אתר אחר שקידם את עצמו ...
6. והסיבה שאנשים כמוך פותחים אתרים על סדרות זה כי יש להם תעבורה יפה מגוגל ולכן הם גם טורחים לקדם כל פעם שיוצא פרק חדש לבורר באיזה מיליון אתרי סימניות...וקידום זה לא שיווק... וואו כמה סיסמאות רואים שניסית לשכנע הרבה אנשים להשתמש בשירותים של קידום במחירים מופקעים בחייך.
Last edited by gillllll; 21-05-11 at 23:38..
|