|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() היי,
דרוש גרפיקאי מוכשר עם תיק עבודות מרשים, שיכול לתקתק עבודה ושיעבוד במחירים הגיוניים! מובטח עבודה ללא הרף! כמו כן , הגרפיקאי יצטרך במידה שיש עומס עליי , להתנהל מול הלקוחות באופן ישיר (טלפון \ אימייל ) על מנת לקלוע לצרכי הלקוח מישהו אמין, רציני, ויצירתי דחוף.. להתחיל עבודה מעכשיו מצידי. בטלפון 0526224823 או באימייל info@mikhol.net או במסנג'ר לינק לתיק עבודות כאן או באימייל לא משנה איפה ומחירים תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
http://www.Skiza.co.il
עיצוב אתר תדמית 2 עמודים + לוגו - 650 ש"ח. עיצוב לוגו - 250 ש"ח. כרטיס ביקור - 100 ש"ח, ללא לוגו. ניירת משרדית - 150 ש"ח, ללא לוגו. 050-7442744 מוזמן ליצור קשר, המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
עיצוב אתרים זה משהו שאני עושה כי אני אוהב כמו שיש צייר שמצייר כי אוהב לצייר אותו דבר אני אם התוכנה
לבוא ולהגיד שאני לא מושפשף מספיק זה ממש לא נכון אולי מול לקוחות קצת פחות אבל אם התכונה אני משופשף כמו שצריך עד כה עבדתי אם מספר מצומצם של לקוחות אני לא מייתביש בזה כי עיצוב גראפי בכלל זה משהו שאני עושה כי זה גורם לי לבטא את עצמי בדרך שלי הטובה ביותר אם תדבר אם מי שעבד מולי תוכל ליראות שאני דווקא מעצב די טוב כול מי שעבד מולי ישר נכסתי לראש של מה שהוא רצה וסיפקתי עבודה מהיר רצינית ובמחיר נמוך חבל שלא התירשמת מהעבודות שלי למרות שזה טיבעי כול אחד והטעם שלו רק אל תחשוב שאני ילד שהתחיל לעצב לפניי שבוע כי זה אני ממש לא . Last edited by franko; 24-03-11 at 22:26.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|