|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצגה| עשיתי קידוד חדש ובתקן W3C לאתר שלי, כעת הקידום יעבוד יותר טוב?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אומרים שזה יותר טוב לקידום,
אבל בוא נגיד ככה שזה לא יזיק, וטוב שעשית לפי התקן. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה.. הרבה אמרו לי שזה יעזור לקידום.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
הקידוד נראה טוב וסביר להניח (לפי מה שסבור כיום בנוגע לקידודים) שהוא יעזור בקידום. למרות זאת, שכחת להוסיף את שתי התגיות הכי חשובות ב-META: תיאור ומילות מפתח.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
וואי צודק, דקה אני אוסיף.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הדפים המשניים לא עובדים כעת, אנחנו נעשה להם קידוד חדש ובתקן.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
זה שהעמוד עובר וולידציה זה לא מספיק וגם לא אומר הרבה. זה רק כלי להעריך את מצב העמוד.
המטרה הסופית היא שגוגל יראה כמה שיותר תוכן רלוונטי בעמוד והקוד יהיה סמנטי. יצא לי להגיע לכנס של איגור האינטרנט הישראל בנושא הנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות. דיברו שם הרבה על איך עושים את זה, וגם נתנו תמריץ מאוד רציני: גוגל הוא הגולש העיוור הכי גדול. אומנם המטרה של המרצים היית לעודד את בוני האתרים לפתח אתרים נגישים לבעלי מוגבלויות, אבל בפועל הטיפים שלהם רובם ככולם רלוונטים מאוד עבור קידום אתרים בגוגל. הטיפים הם בראש ובראשונה כתיבת קוד סמנטי: שימוש בתגיות H1, H2 וכו'. לדוגמא אצלך בעמוד יש פעמיים כותרת H1 אבל אין שום כותרת אחרת. לא הגיוני שיהיו 2 כותרות הכי חשובות בעמוד אחד. מנגד, חלוקה לתתי נושאים בעמוד מאוד טובה לקידום אתרים. כמו כן אומנם הוספת תגיות alt לתמונות על מנת לרצות את הוולידיטור, אבל הן ריקות. המשמעות היא שגוגל לא יוד מה כתוב בתמונות ולכן הן לא עוזרות בקידום. באפשרותך להוסיף תאורים לתמונות הרלוונטיות (לכל החות להעתיק את מה שכתוב בהן) וזה אמור להוסיף מילים נוספות לעמוד שלך, שעשויות לכלול גם מילות מפתח. זה מאוד מאוד רלוונטי בתפריט העליון שלך שהוא תמונות בלבד. גוגל אומנם מזהה קישורים אבל הוא לא יודע לאן הם מקשרים עד שהוא מגיע לעמוד. אם היית מוסיף תאור לתמונות הללו גוגל היה מדרג את העמודים יותר טוב |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני מאוד מסכים עם קודמי בנוגע להנגשת העמודים בייחוד הפנימיים כי בסופו של דבר שם נמצא התוכן העיקרי(לפחות ברוב האתרים). בנוסף פורסם באחד מקטעי הוידאו האחרונים של מאט קאסט שתקן של קוד זה לא כל כך חושב כל עוד העמוד נטען בצורה טובה, כלומר שאין שגיאות ובלאגן, אתה יכול לראות את הוידאו פה:
http://www.youtube.com/watch?v=2XlKn6I9rSc
# 10 |
חבר על
|
כתיבה בקוד תקני עוזרת לשמור על מראה האתר ללא תלות בדפדפן ומערכת ההפעלה (זאת המטרה העיקרית של התקן).
הקוד התקין לעיתים, יוצר דף הנטען בקלות ולא מכביד על הטעינה ולכן, ישנה חשיבות במקרים האלה לתקן. החשיבות היא שמירה על מהירות טעינה גבוה ולא בדגש על התקן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|